Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Touchscreen van Volkswagen Rabbit werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het intensieve gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s mee zouden gaan met de trend. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de Volkswagen Rabbit zou kunnen worden toegevoegd, zijn sinds enkele jaren veel auto’s uitgerust met touchscreens. Toch brengt dit een zeker comfort met zich mee, bij techniek komen ook de problemen. Vandaag gaan we proberen u te helpen een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Volkswagen Rabbit. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken naar de voordelen van een touchscreen in je auto en vervolgens naar de verschillende touchscreen problemen op Volkswagen Rabbit , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Volkswagen Rabbit

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van uw Volkswagen Rabbit niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve aspecten zien die deze apparatuur u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die welke door de producent zijn geïntegreerd en niet die welke in autocentra zijn gekocht. Hier is een lijst met de voordelen en interessante kenmerken van een touchscreen dat in uw auto is geïntegreerd:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De capaciteit om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van een flink formaat.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn auto veroorzaakt door het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Volkswagen Rabbit dat niet meer accelereert

.

Complicaties van het touchscreen van Volkswagen Rabbit

We gaan nu verder met het gedeelte dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volkswagen Rabbit niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle problemen op de aanraakschermen van uw auto te achterhalen. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, in dit artikel staan ​​de belangrijkste die u mogelijk ondervindt:

 • Het aanraakscherm van mijn Volkswagen Rabbit gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basissituaties bij een auto met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Rabbit gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Volkswagen Rabbit te repareren

Na het zien waarom het touchscreen van je Volkswagen Rabbit niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het zeker een bug die je tegenkomt, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met uw dealer. Als alleen je GPS afluistert, kun je de GPS van je Volkswagen Rabbit updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volkswagen Rabbit wordt zonder reden aan- en uitgeschakeld: in deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Rabbit trekt naar links, wat moet ik doen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Rabbit in de categorie Volkswagen Rabbit.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector