Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Routan die tijdens het rijden sterft

Als u een probleem heeft met uw Volkswagen Routan en u kunt niet vaststellen waar dit door wordt veroorzaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn alleen in dit artikel om u te helpen bij het vinden van oplossingen voor deze problemen. Als in uw situatie uw Volkswagen Routan stopt tijdens het rijden , u moet zich meer dan zorgen maken over dit probleem. In deze handleiding helpen we je om de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te horen dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Volkswagen Routan zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden. Om dit te doen, zullen we nu alle componenten vermelden waarvan is vastgesteld dat ze betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Volkswagen Routan sterft tijdens het rijden.

Volkswagen Routan DAT AL RIJDEN RIJT: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de bron van uw Volkswagen Routan die tijdens het rijden sterft. Onderzoek alle elementen die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u tegenkomt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de elementen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. Het is duidelijk dat deze klep de gewoonte heeft om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of wordt veroorzaakt door een «stil» rijden van uw Volkswagen Routan. Dit kan leiden tot een slechte diffusie van de uitlaatgassen en, wanneer deze volledig verstopt is, tot vermogensverlies en mogelijk tot stilstand bij inactiviteit. Bekijk deze uitgebreide gids voor EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Volkswagen Routan uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet naar uw elektrische eenheid te kijken, of het bijvoorbeeld een aardedraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan dragen. Dit is een van de meest gecompliceerde oorzaken om op te sporen … We raden u aan een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te zoeken, wat zou aantonen dat er een elektrische boog is ontstaan ​​tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult zeker om contact op te nemen met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Volkswagen Routan DIE problemen met stationair draaien heeft

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Volkswagen Routan te regelen. Als de motor van uw Volkswagen Routan zonder waarschuwing afslaat wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest rationele triggers, zonder brandstof, stopt de motor. Af en toe kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of de brandstofpomp is zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Volkswagen Routan kan tijdens het rijden stoppen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder ontdekt, maar in deze situatie is dit de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Volkswagen Routan kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal over het algemeen optreden als de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, voornamelijk over zijn contactschakelaar, veroorzaakt vaak problemen en zorgt ervoor dat uw Volkswagen Routan stopt tijdens het rijden. Dit onderdeel, dat essentieel is voor het starten van uw auto, dient ook als diefstalbeveiliging, waardoor uw Volkswagen Routan bij normaal uitvallen niet normaal zal werken.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste reden waarom een ​​Volkswagen Routan stopt tijdens het rijden is de bobine. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Tenslotte is het ook mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een beschadigde dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie in de batterij voorkomen dat uw Volkswagen Routan loopt, omdat hij niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motor kan aandrijven.

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen Routan te resetten

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Routan nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen Routan-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector