Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Routan motor rammelt als het koud is

Als u het slachtoffer bent van herhaalde geluiden op uw auto, is dit waarschijnlijk verontrustend, een auto is zo uitgebreid dat het over het algemeen ingewikkeld is om de bron op te sporen en nog uitdagender om het onderdeel te vinden dat de auto veroorzaakt. In het geval dat u ook al een koud motorgeluid tegenkwam op uw Volkswagen Routan, kunnen we u duidelijk ondersteunen. Onze redactie heeft zelfs besloten dit artikel samen te stellen om de belangrijkste oorzaken van een motor die rammelt als het koud is op uw Volkswagen Routan. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen als ze aan staan, dan vanwege ongeschikte olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Volkswagen Routan rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Volkswagen Routan koude rammelaars produceert, met name bij het starten en die daarna vrij snel eindigt, is het mogelijk dat uw motorsmering de schuld is. In feite kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) beschadigd raken en daarom de tijd nemen om de olie te laten stijgen als deze nog steeds erg dik is. Als dit uw situatie is, zou na een paar tientallen seconden de motor die uw Volkswagen Routan dichtslaat weer normaal functioneren omdat de smering van de motor normaal zal gebeuren, zorg ervoor dat u de staat van de motor controleert.

Motor van mijn Volkswagen Routan die bij koude rammelt door te vloeibare olie

Een andere optie die een motor die koud ratelt op uw Volkswagen Routan kan rechtvaardigen, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet perfect was, inderdaad, motoroliën verschillen op hun viscositeit, die we zullen bekijken met de «W» -waarde, hoe hoger deze waarde is des te dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is geplukt, is het mogelijk dat bij koude de smering die het toestaat niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die wordt aanbevolen door de fabrikant, als het klikken van uw motor sterk is of als het aanhoudt op uw Volkswagen Routan, aarzel dan niet om deze te verversen met de juiste olie.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volkswagen Routan vervangen?

Motor die rammelt als het koud is op mijn Volkswagen Routan vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo Moeilijkheid om te starten als het koud is, kunnen uw Volkswagen Routan-gloeibougies defect zijn. Sterker nog, een dode bougie zorgt ervoor dat de gekoppelde cilinder niet opwarmt en veroorzaakt een sterker rammelen op een Volkswagen Routan-motor, dus denk erover na om de staat van uw bougies afzonderlijk uit te proberen met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één is maakt zich zorgen zoals ze allemaal. Hier hebben we voor u de belangrijkste redenen van een motor die koud op een auto slaat, opgesomd. Aarzel niet om onze pagina over uw auto te bekijken voor meer informatie over alle storingen in verband met uw voertuig.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Routan wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Routan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector