Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Scirocco motor rammelt als hij koud is

Als u regelmatig geluiden in uw auto tegenkomt, heeft dit de neiging verontrustend te zijn, een auto is zo ingewikkeld dat het meestal moeilijk is om de bron te identificeren en zelfs nog problematischer om het onderdeel te vinden dat de oorzaak is. Mocht u ook eerder last hebben gehad van een koud motorgeluid op uw Volkswagen Scirocco, dan kunnen wij u zeker ondersteunen. Onze redactie heeft inderdaad besloten om de inhoud van dit artikel te schrijven om de belangrijkste oorzaken van een motor die rammelt als hij koud is op uw Volkswagen Scirocco. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het opstarten, dan vanwege verkeerde olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Volkswagen Scirocco rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Volkswagen Scirocco koude rammeltjes genereert, vooral bij het starten en die snel daarna verdwijnen, is het mogelijk dat uw motorsmering de oorzaak is. De oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en deze naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kan inderdaad worden beschadigd en het kost daarom tijd om de olie te laten rijzen als deze nog erg dik is. Als dit uw geval is, moet de motor die uw Volkswagen Scirocco dichtslaat na enkele tientallen seconden weer normaal presteren omdat de smering van de motor normaal zal plaatsvinden, controleer de staat van de motor.

Motor van mijn Volkswagen Scirocco die rammelt bij koude vanwege te vloeibare olie

Een andere optie die een motor kan verklaren die koud rammelt op uw Volkswagen Scirocco, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet de beste was, in werkelijkheid verschillen motoroliën op basis van hun viscositeit, die we zullen vergelijken met de «W» -waarde, de hoger deze waarde is hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat de smering die deze toelaat bij koude toestand niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt aanbevolen, als uw motor sterk klikt of aanhoudt op uw Volkswagen Scirocco, denk niet twee keer na om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van een Volkswagen Scirocco van binnenuit?

Motor die rammelt als hij koud is op mijn Volkswagen Scirocco oorzaak van de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicatie beginnend als het koud is, kunnen uw Volkswagen Scirocco-gloeibougies aan het einde van hun levensduur zijn. Inderdaad, een dode bougie zorgt ervoor dat de bijbehorende cilinder niet warm wordt en veroorzaakt een sterker geratel op een Volkswagen Scirocco-motor, dus overweeg om de staat van uw bougies onafhankelijk te evalueren met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één bezorgd is zoals allemaal. Hier hebben we de belangrijkste oorzaken van een koude motor op een auto voor u opgesomd, denk niet twee keer na om onze pagina gewijd aan uw auto te raadplegen voor meer informatie over alle storingen die verband houden met uw voertuig.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Scirocco, aarzel dan niet om onze Volkswagen Scirocco categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector