Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Scirocco touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het veelvuldig gebruik van smartphones, een 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken was het duidelijk dat auto’s mee zouden gaan in de trend. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de Volkswagen Scirocco kon worden toegevoegd, worden er sinds een paar jaar veel auto’s gebouwd met touchscreens. Hoewel dit een specifiek comfort geeft, komen met technologie ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op Volkswagen Scirocco. Om dit te doen, gaan we eerst de kenmerken ontdekken van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Volkswagen Scirocco , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Volkswagen Scirocco

Voordat we kunnen nagaan waarom het touchscreen van uw Volkswagen Scirocco niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve punten ontdekken die deze apparatuur u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn geïntegreerd door de fabrikant en niet op die gekocht in autocentra. Op deze website vindt u een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een touchscreen geïntegreerd in uw motorvoertuig:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig veroorzaakt door het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volkswagen Scirocco, wat te doen?

.

Problemen met het touchscreen van Volkswagen Scirocco

We gaan nu verder met het deel dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volkswagen Scirocco niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle problemen op de touchscreens van uw motorvoertuig te identificeren. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk ervaart:

 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Scirocco gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene gevallen op een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat vrijwel zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Scirocco gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Volkswagen Scirocco te corrigeren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Volkswagen Scirocco niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, in de meeste gevallen is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het vrijwel zeker een bug die je ervaart, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met je dealer. Als alleen uw gps afluistert, kunt u de gps van uw Volkswagen Scirocco updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volkswagen Scirocco schakelt zonder reden aan en uit: In deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een motorvoertuigelektricien die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Hoe de achterbank Volkswagen Scirocco verwijderen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Scirocco in de categorie Volkswagen Scirocco.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector