Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen T-Cross touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het uitgebreide gebruik van smartphones, een 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s de trend zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volkswagen T-Cross kon worden geïntegreerd, zijn sinds een paar jaar veel auto’s uitgerust met touchscreens. Hoewel dit een zeker comfort biedt, komen met technologie ook de problemen. Vandaag gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op Volkswagen T-Cross. Om dit te bereiken, gaan we eerst de kenmerken van een aanraakscherm in uw motorvoertuig ontdekken, en vervolgens de verschillende touchscreen-complicaties op Volkswagen T-Cross , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Volkswagen T-Cross

Voordat we erachter kunnen komen waarom het touchscreen van uw Volkswagen T-Cross niet meer werkt, komen we eerst alle positieve eigenschappen te weten die deze uitrusting u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn geïntegreerd door de fabrikant en niet op de schermen die in autocentra worden gekocht. In dit artikel een lijst met de voordelen en interessante eigenschappen van een in uw motorvoertuig geïntegreerd touchscreen:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een groot scherm.
 • Toegang tot veel instellingsopties op zijn motorvoertuig veroorzaakt door het besturingssysteem dat op het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Stationaire trillingen Volkswagen T-Cross, wat te doen?

.

Volkswagen T-Cross touchscreen complicaties

We gaan nu verder met het deel dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volkswagen T-Cross niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle complicaties te onderscheiden die op de aanraakschermen van uw motorvoertuig bestaan. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die u mogelijk doormaakt:

 • Het touchscreen van mijn Volkswagen T-Cross gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende situaties op een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat vrijwel zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volkswagen T-Cross gaat zonder uitleg aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Volkswagen T-Cross op te lossen?

Na het zien waarom het touchscreen van uw Volkswagen T-Cross niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste touchscreen-complicaties:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het vrijwel zeker een bug waar je doorheen gaat, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Vergeet niet contact op te nemen met je dealer. Als alleen uw gps afluistert, kunt u de gps van uw Volkswagen T-Cross updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volkswagen T-Cross schakelt zonder uitleg aan en uit: In deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een motorvoertuigelektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe een 2-zits Volkswagen T-Cross ombouwen tot een 5-zits?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen T-Cross in de categorie Volkswagen T-Cross.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector