Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Tiguan die niet meer accelereert

Het onderscheiden van onregelmatige motorcompartimenten op zijn auto is geen goed signaal. Inderdaad, de motorunit is het belangrijkste onderdeel van uw auto en elke indicatie van een storing moet onmiddellijk worden geïdentificeerd en u moet de oorzaak van deze storing zoeken. Als je ooit in de omstandigheid bent waar uw Volkswagen Tiguan accelereert niet meer, zowel bergop als bergaf, we hebben dit artikel geschreven om u te helpen de oorzaak van uw storing te achterhalen. Om dit uit te voeren, zullen we een groot aantal redenen bekijken die kunnen rechtvaardigen dat uw Volkswagen Tiguan niet goed accelereert.

Mijn Volkswagen Tiguan accelereert niet meer goed door ontsteking:

Laten we beginnen met onze samenvatting van de motieven die ervoor kunnen zorgen dat uw Volkswagen Tiguan niet meer goed accelereert. Een van de meest algemene motieven is dat je ontsteking valt uit. We hebben het over ontsteking, maar we kunnen ook de storing generaliseren naar de ECU, die zelf slechte informatie kan verzenden die uw ontsteking zal verstoren. Het kan gebeuren dat uw Volkswagen Tiguan in veiligheid is gebracht, aarzel niet om door dit artikel te bladeren voor meer informatie. Om te onderzoeken dat een van deze problemen niet de oorzaak is waarom uw auto niet meer accelereert, moet u uw Volkswagen Tiguan door het diagnostische hulpprogramma laten lopen. Bovendien kunt u de staat van uw bobines onderzoeken, als u er meerdere heeft en een defect is, kan dit de versnellingsgaten verklaren die u voelt, als u er maar een hebt in normale situaties, mag uw Volkswagen Tiguan niet starten.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometer verbruik ik met mijn Volkswagen Tiguan?

Mijn Volkswagen Tiguan accelereert niet meer soepel door de injectoren:

Laten we ons concentreren op de complicaties met de injectoren in uw Volkswagen Tiguan. Als u het gevoel heeft dat uw voertuig sputtert, dat het vermogen verliest, is het goed mogelijk dat door een slechte brandstofkwaliteit een of meer van uw injectoren zijn geblokkeerd of verstopt, wat leidt tot een slecht lucht / brandstofmengsel dat naar de motor wordt gestuurd en dat daardoor de normale werking automatisch verstoort, vergeet niet om de staat van uw injectoren te onderzoeken. Als u tijdens de test ontdekt dat een van uw injectoren lekt op uw Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om ons kleine artikel te raadplegen om van deze storing af te komen.

Mijn Volkswagen Tiguan accelereert niet meer zoals voorheen door de gaskabel:

Een andere mogelijke reden voor het feit dat uw voertuig niet meer accelereert, of u nu rijdt, stilstaat, warm, koud of accelereert, is een uitgesproken slijtage van uw gaskabel. Als de gaskabel oud wordt en scheurt, zal deze niet correct in de huls schuiven en verlies van vermogen veroorzaken, controleer het slijtage niveau.

Mijn Volkswagen Tiguan accelereert niet meer vanwege de koppeling:

Een van de basismotieven van een Volkswagen Tiguan die niet accelereert bij het intrappen van het gaspedaal, of niet vooruitgaan, is dat je koppelingsplaat verouderd is. De waarheid is dat de taak van de koppeling is om het vermogen van de motor over te brengen naar de versnellingsbak, die het vervolgens naar de wielen zal overbrengen. Als deze schijf «glad» is, lukt het u niet meer om dit vermogen op de wielen over te brengen en zult u ontdekken dat uw Volkswagen Tiguan niet meer accelereert, of in ieder geval dat de motor op toeren gaat, maar de snelheid van uw voertuig zal moeilijkheid toenemen. Blader door ons artikel over de koppeling die slipt op Volkswagen Tiguan, om de uwe te testen en te controleren of dit niet de oorzaak is van uw storing.

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Volkswagen Tiguan

Ik voel wel vermogensverlies als ik accelereer met mijn Volkswagen Tiguan vanwege het brandstoffilter:

Wat betreft het brandstoffilter hebben we te maken met dezelfde problemen als verstopte injectoren. Als uw Volkswagen Tiguan niet meer accelereert en u het gevoel heeft dat hij sputtert of dat u druppels krijgt bij het accelereren, is het realistisch dat uw brandstoffilter verstopt is. Het resultaat zou zijn dat uw gehele inlaateenheid stationair draait en daarom heeft uw motoreenheid geen brandstoftoevoer om normaal te werken. Wees niet terughoudend om het te onderzoeken en indien nodig te vervangen. Als u het gevoel heeft dat uw motorvoertuig vanzelf in toeren stijgt, lees dan dit artikel, dit kan u helpen om de trigger te bepalen.

Mijn Volkswagen Tiguan accelereert niet meer vanwege het roetfilter:

De laatste verklaring voor een auto die niet accelereert, komt van je uitlaatsysteem. De auto’s van tegenwoordig worden gebouwd met steeds meer functies om de uitstoot van vervuiling te beperken, het roetfilter maakt deel uit van dit systeem. Afhankelijk van uw gebruik is het echter mogelijk dat het verstopt en geblokkeerd raakt. Zeker als je korte ritten maakt en je auto in het toerental kunt monteren. In dit geval is het mogelijk dat uw roetfilter verstopt raakt en dat uw Volkswagen Tiguan niet meer accelereert. Laat het inspecteren.

Mijn Volkswagen Tiguan accelereert niet meer door een lekke slang:

Samenvattend, laatste uitleg, en zeker het minst vervelend voor u, is het mogelijk dat een van uw brandstof- of luchtinlaatslangen is doorboord of gescheurd en dat het een gebrek aan lucht of brandstof veroorzaakt waardoor een auto ontstaat die niet nog meer gas geven, onderzoek onder uw motorkap, draaiende motor, de mate van slijtage van uw slangen, pas op dat u zich niet verbrandt. Als u zich ooit in deze omstandigheid bevindt, is het mogelijk dat uw Volkswagen Tiguan niet inactief is, raadpleeg in dit geval ons artikel om de disfunctie grondig te behandelen.

Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden in mijn Volkswagen Tiguan

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Tiguan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector