Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Tiguan die tijdens het rijden sterft

Als u een probleem hebt met uw Volkswagen Tiguan en u kunt niet vaststellen waar deze vandaan komt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn alleen op deze website om u te helpen bij het vinden van oplossingen voor deze problemen. Als in jouw geval je Volkswagen Tiguan stopt tijdens het rijden moet u zich meer dan zorgen maken over dit probleem. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult niettemin blij zijn om te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende complicaties kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het oogpunt van hoe uw Volkswagen Tiguan zich gedraagt ​​wanneer hij sterft, hoewel het rijden. Om dit te bereiken, zullen we nu alle componenten vermelden waarvan is vastgesteld dat ze betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Volkswagen Tiguan sterft tijdens het rijden.

Volkswagen Tiguan DAT wordt uitgeschakeld tijdens het rijden: de onderdelen zijn betrokken

We zullen je namelijk helpen met je onderzoek naar de oorsprong van uw Volkswagen Tiguan die tijdens het rijden sterft. Onderzoek alle componenten die, indien defect, de oorzaak zijn van het probleem dat u tegenkomt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de elementen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. In werkelijkheid heeft deze klep de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of door een “rustig” rijden van uw Volkswagen Tiguan. Dit kan resulteren in een slechte diffusie van de uitlaatgassen en, wanneer deze volledig geblokkeerd is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Blader door dit gedetailleerde artikel naar EGR-klepcomplicaties voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Volkswagen Tiguan uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet uw elektrische systeem te onderzoeken, of het nu een aarddraad is die bijvoorbeeld kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig onderbroken elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan dragen. Dit is een van de moeilijkste oorzaken om op te sporen … We raden u aan een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te lokaliseren, wat zou betekenen dat er een elektrische boog is gevormd tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult zeker om contact op te nemen met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Volkswagen Tiguan?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Volkswagen Tiguan te regelen. Als uw Volkswagen Tiguan-motor onverwachts stopt wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest rationele triggers, zonder brandstof, stopt de motor. Af en toe kan het brandstofpompfilter in de loop van de jaren verstopt raken of de brandstofpomp is zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Volkswagen Tiguan kan er tijdens het rijden vanaf komen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder ontdekt, maar in dit scenario is het de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Volkswagen Tiguan kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal in de meeste gevallen optreden wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, specifiek met betrekking tot zijn contactschakelaar, zal u vaak problemen bezorgen en uw Volkswagen Tiguan activeren om tijdens het rijden van de hand te doen. Dit onderdeel, dat belangrijk is voor het starten van uw motorvoertuig, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Volkswagen Tiguan bij normaal uitvallen niet normaal kan rijden.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste verklaring dat een Volkswagen Tiguan stopt, hoewel rijden de bobine is. Deze oorsprong is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het ook mogelijk om slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een kapotte dynamo. In beide situaties zal het gebrek aan energie in de accu voorkomen dat uw Volkswagen Tiguan loopt, omdat hij niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motor kan aandrijven.

Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op Volkswagen Tiguan controleren?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Tiguan in de categorie Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector