Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Tiguan-motor rammelt als het koud is

Geconfronteerd worden met frequente geluiden op uw auto zal waarschijnlijk onaangenaam zijn, een auto is zo uitgebreid dat het meestal moeilijk is om de bron te vinden en nog moeilijker om het onderdeel te vinden dat hem activeert. Mocht u ook al eerder een koud motorgeluid hebben ondervonden op uw Volkswagen Tiguan, dan kunnen wij u zeker helpen. Onze redactie heeft ervoor gekozen om deze inhoud te schrijven om de belangrijkste triggers van een motor die rammelt als het koud is op uw Volkswagen Tiguan. Eerst zullen we motoren bekijken die alleen ratelen als ze aan staan, dan vanwege verkeerde olie en tot slot vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Volkswagen Tiguan rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Volkswagen Tiguan koude rammels genereert, met name bij het starten en die lang daarna vervaagt, is het mogelijk dat uw motorsmering een storing heeft. De oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kan namelijk kapot gaan en daarom de tijd nemen om de olie te laten stijgen als deze nog steeds erg dik is. Als dit uw geval is, moet de motor die uw Volkswagen Tiguan dichtslaat na een paar tientallen seconden weer normaal functioneren omdat de smering van de motor normaal zal gebeuren, zorg ervoor dat u de staat van de motor controleert.

Motor van mijn Volkswagen Tiguan die ratelt als hij koud is door te vloeibare olie

Een andere optie die een motor die koud ratelt op uw Volkswagen Tiguan kan rechtvaardigen, is dat tijdens een olieverversing de keuze van de olie niet de beste was, inderdaad, motoroliën verschillen op hun viscositeit, die we zullen bekijken met de «W» -waarde, hoe hoger deze waarde is hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat bij koude de smering die deze toestaat niet goed genoeg is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die wordt aanbevolen door de fabrikant, of het klikken van uw motor sterk is of als het aanhoudt op uw Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om deze te vervangen met de juiste olie.

Weiterlesen:
Verkeersproblemen Volkswagen Tiguan

Motor die rammelt als het koud is op mijn Volkswagen Tiguan vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo Als het moeilijk is om te starten als het koud is, kunnen het zijn dat uw Volkswagen Tiguan-gloeibougies defect zijn. Inderdaad, een dode bougie zorgt ervoor dat de aangesloten cilinder niet opwarmt en veroorzaakt een sterker rammelen op een Volkswagen Tiguan-motor, dus houd rekening met het afzonderlijk diagnosticeren van de staat van uw bougies met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één is betrokken zoals ze allemaal. Hier hebben we voor u de belangrijkste factoren van een motor die koud op een auto slaat, opgesomd. Aarzel niet om onze pagina gewijd aan uw auto te bekijken voor meer informatie over alle storingen die verband houden met uw motorvoertuig.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Tiguan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector