Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touareg motor rammelt als hij koud is

Het slachtoffer zijn van constante geluiden op uw auto heeft de neiging om verontrustend te zijn, een voertuig is zo uitgebreid dat het meestal moeilijk is om de bron op te sporen en nog uitdagender om het onderdeel te vinden dat het activeert. Mocht u ook eerder last hebben gehad van een koud motorgeluid op uw Volkswagen Touareg, dan kunnen wij u uiteraard helpen. Onze redactie heeft inderdaad besloten dit document te publiceren om de belangrijkste triggers van een motor die rammelt als hij koud is op uw Volkswagen Touareg. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen als ze aan staan, dan vanwege ongeschikte olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Volkswagen Touareg rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Volkswagen Touareg koude rammeltjes genereert, vooral bij het starten en die vrij snel daarna verdwijnen, is het mogelijk dat uw motorsmering de oorzaak is. Inderdaad, de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en deze naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kan beschadigd raken en het kost daarom tijd om de olie te laten rijzen als deze nog erg dik is. Als dit bij u het geval is, moet de motor die uw Volkswagen Touareg dichtslaat na enkele tientallen seconden weer normaal presteren omdat de smering van de motor op natuurlijke wijze plaatsvindt, controleer de staat van de motor.

Motor van mijn Volkswagen Touareg die rammelt bij koude vanwege te vloeibare olie

Een andere mogelijkheid die een koude rammelende motor op uw Volkswagen Touareg kan verklaren, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet ideaal was, in feite verschillen motoroliën op basis van hun viscositeit, die we zullen vergelijken met de «W» -waarde, de hoger deze waarde is hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als er een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat als de olie koud is, de smering die het toelaat niet goed genoeg is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt aanbevolen, of uw motor sterk klikt of aanhoudt op uw Volkswagen Touareg, aarzel dan niet om deze met de juiste olie te vervangen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Touareg?

Motor die rammelt als hij koud is op mijn Volkswagen Touareg oorzaak van de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo moeilijk starten als het koud is, het kan zijn dat uw Volkswagen Touareg gloeibougies defect zijn. Inderdaad, een dode bougie zorgt ervoor dat de bijbehorende cilinder niet warm wordt en veroorzaakt een sterker geratel op een Volkswagen Touareg-motor, dus overweeg om de staat van uw bougies afzonderlijk te testen met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één betrokken is zoals ze allemaal. Hier hebben we de belangrijkste oorzaken van een koude motor op een auto voor u opgesomd. Aarzel niet om een ​​kijkje te nemen op onze pagina gewijd aan uw auto om extra details te vinden over alle pechgevallen met betrekking tot uw auto.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touareg in de categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector