Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 2 die sterft tijdens het rijden

Als je een probleem hebt met je Volkswagen Touran 2 en je weet niet waar het vandaan komt, maak je dan geen zorgen, we zijn alleen op deze website om je te helpen antwoorden op deze complicaties te vinden. Als in uw geval uw Volkswagen Touran 2 stopt tijdens het rijden , moet u meer dan last hebben van dit probleem. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te horen dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, nogal wat verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Volkswagen Touran 2 zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden . Om dit te bereiken, zullen we nu alle componenten opsommen waarvan is vastgesteld dat ze erbij betrokken zijn en de oorzaak van hun falen wanneer de Volkswagen Touran 2 sterft tijdens het rijden.

Volkswagen Touran 2 DIE UITSLUIT TIJDENS HET RIJDEN: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen je namelijk helpen met je onderzoek naar de oorsprong van uw Volkswagen Touran 2 die sterft tijdens het rijden. Onderzoek alle onderdelen die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u ondervindt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de elementen die voor veel gedoe zorgen voor chauffeurs. Het is duidelijk dat deze klep de gewoonte heeft om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of wordt veroorzaakt door een «stil» rijden van uw Volkswagen Touran 2. Dit kan resulteren in een slechte uitlaatgasverspreiding en, wanneer deze volledig verstopt is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Blader door dit uitgebreide artikel over EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Valt uw Volkswagen Touran 2 uit tijdens het rijden? Vergeet niet uw elektrische systeem te controleren, of het bijvoorbeeld een aardingsdraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan transporteren. Dit is een van de moeilijkste motieven om op te sporen… We raden u aan om een ​​»verbrand» deel van de aardingsdraad te ontdekken, wat zou kunnen duiden op een elektrische boog tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult zeker om contact op te nemen met een professional om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
De airco in mijn Volkswagen Touran is niet meer koud

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Volkswagen Touran 2 te regelen. Als de motor van uw Volkswagen Touran 2 onverwacht stopt wanneer u stilstaat, zoals bij een rood stoplicht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest rationele motieven, zonder brandstof, stopt de motor. Vaak kan in de loop der jaren het brandstofpompfilter verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. In beide gevallen kan uw Volkswagen Touran 2 stoppen tijdens het rijden.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde reflectie als eerder gezien, maar in deze omstandigheid is het de laatste fase van de brandstofinname in de motor. Vastgelopen verstuivers, een defecte injectiepomp of sensor en uw Volkswagen Touran 2 kan buiten dienst vallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem treedt meestal op wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, voornamelijk met betrekking tot de contactschakelaar, veroorzaakt soms problemen en zorgt ervoor dat uw Volkswagen Touran 2 tijdens het rijden stopt. Dit onderdeel, dat belangrijk is voor het starten van uw auto, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Volkswagen Touran 2 bij pech niet normaal kan lopen.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste oorzaak dat een Volkswagen Touran 2 stopt tijdens het rijden is de bobine. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s, aangezien de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw bobines te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het ook mogelijk om het slachtoffer te worden van een vermoeide batterij of een beschadigde dynamo. In beide situaties zal het gebrek aan energie die in de batterij is opgeslagen, voorkomen dat uw Volkswagen Touran 2 werkt, omdat deze niet langer in staat is om de belangrijkste onderdelen van uw motor van stroom te voorzien.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Touran 3 uitschakelen?

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 2, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector