Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 2 motor rammelt als hij koud is

Het slachtoffer zijn van herhaalde geluiden op uw auto heeft de neiging om schokkend te zijn, een auto is zo geavanceerd dat het over het algemeen moeilijk is om de bron te vinden en nog uitdagender om het onderdeel te vinden dat het veroorzaakt. Ook als u eerder last heeft gehad van een koud motorgeluid op uw Volkswagen Touran 2, kunnen wij u zeker ondersteunen. Ons team heeft inderdaad besloten om dit artikel te schrijven om de belangrijkste oorzaken van an motor die rammelt als hij koud is op uw Volkswagen Touran 2. Eerst kijken we naar motoren die alleen rammelen bij het starten, dan vanwege ongeschikte olie en ten slotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Volkswagen Touran 2 rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Volkswagen Touran 2 koude rammeltjes produceert, met name bij het starten en die daarna snel verdwijnen, is het mogelijk dat uw motorsmering defect is. Inderdaad, de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en deze naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kan defect zijn en daarom kan het even duren voordat de olie stijgt als deze nog erg dik is. Als dit uw geval is, moet de motor die uw Volkswagen Touran 2 dichtslaat na enkele tientallen seconden weer normaal werken omdat de smering van de motor normaal zal plaatsvinden, controleer de staat van de motor.

Motor van mijn Volkswagen Touran 2 rammelt bij koude vanwege te vloeibare olie

Een andere mogelijkheid die een motor kan verklaren die koud rammelt op uw Volkswagen Touran 2, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet perfect was, in werkelijkheid verschillen motoroliën op basis van hun viscositeit, die we zullen vergelijken met de «W» -waarde, hoe hoger deze waarde hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat de smering die deze toelaat bij koude toestand niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de door de fabrikant geadviseerde olie, als uw motor sterk klikt of aanhoudt op uw Volkswagen Touran 2, denk niet twee keer na om deze met de juiste olie te vervangen.

Weiterlesen:
Hoe start je een Volkswagen Touran?

Motor die rammelt als hij koud is op mijn Volkswagen Touran 2 oorzaak van de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo startproblemen als het koud is, het kan zijn dat uw Volkswagen Touran 2 gloeibougies aan het einde van hun levensduur zijn. Inderdaad, een dode bougie zorgt ervoor dat de aangesloten cilinder niet warm wordt en veroorzaakt sterkere rammels op een Volkswagen Touran 2 motor, dus denk erover na om de staat van uw bougies onafhankelijk uit te proberen met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één is betrokken zoals zij allemaal. Hier hebben we de belangrijkste oorzaken van een koude motor op een auto voor u opgesomd, denk niet twee keer na en blader door onze pagina die gespecialiseerd is in uw auto om meer informatie te vinden over alle pechgevallen die verband houden met uw motorvoertuig.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector