Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 2 touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het uitgebreide gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s het fenomeen zouden aanhangen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volkswagen Touran 2 ingebouwd kon worden, worden sinds een paar jaar veel auto’s voorzien van touchscreens. Toch geeft dit een zeker comfort, met techniek komen ook de zorgen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op Volkswagen Touran 2. Om dit te bereiken, gaan we eerst de voordelen ontdekken van het hebben van een touchscreen in uw auto, en vervolgens de verschillende touchscreen complicaties op Volkswagen Touran 2 , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Volkswagen Touran 2

Voordat we kunnen onderzoeken waarom het touchscreen van uw Volkswagen Touran 2 niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve aspecten ontdekken die deze apparatuur u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die door de producent zijn meegeleverd en niet die in autocentra worden gekocht. Op deze website vind je een lijst met de voordelen en interessante eigenschappen van een touchscreen dat in je auto zit:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn auto dankzij het besturingssysteem dat in het scherm is geïntegreerd
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Volkswagen Touran 2 die sterft tijdens het rijden

.

Volkswagen Touran 2 Touchscreen-problemen

We gaan nu verder met het gedeelte dat u het meest wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volkswagen Touran 2 niet meer? Om dit te bereiken, hebben we geprobeerd alle complicaties op de touchscreens van uw auto te onderscheiden. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk ervaart:

 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Touran 2 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest eenvoudige gevallen bij een auto met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als uw scherm vastloopt op een pagina en deze niet meer reageert, is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van uw scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Touran 2 gaat zonder reden aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Volkswagen Touran 2 te repareren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Volkswagen Touran 2 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste complicaties van het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, meestal is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het waarschijnlijk een bug waar je doorheen gaat, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Vergeet niet contact op te nemen met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Volkswagen Touran 2 updaten door deze handleiding te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volkswagen Touran 2 schakelt zonder reden aan en uit: In dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw auto naar een auto-elektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen Touran 3 opnieuw in te stellen

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Touran 2, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector