Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 3 die niet meer accelereert

Het is geen goed teken om een ​​ongewoon motorgedrag op zijn auto te zien. In werkelijkheid is de motor het belangrijkste onderdeel van uw auto en moet elk symptoom van een storing onmiddellijk worden opgemerkt en moet u de oorzaak van deze storing zoeken. Als u ooit in de omstandigheid bent dat uw Volkswagen Touran 3 accelereert niet meer, zowel bergop als bergaf, hebben we dit document opgesteld om u te helpen de basis van uw storing te begrijpen. Om dit te doen, zullen we de meeste motieven analyseren die kunnen rechtvaardigen dat uw Volkswagen Touran 3 niet soepel accelereert.

Mijn Volkswagen Touran 3 accelereert niet meer goed door ontsteking:

Laten we beginnen met onze lijst met de motieven die ervoor kunnen zorgen dat uw Volkswagen Touran 3 niet meer goed accelereert. Een van de meest voorkomende motieven is dat je ontsteking werkt niet. We hebben het over ontsteking, maar we kunnen de storing ook veralgemenen naar de ECU, die zelf slechte informatie kan verzenden die van invloed is op uw ontsteking. Het kan lijken dat uw Volkswagen Touran 3 in veiligheid is gebracht, aarzel niet om dit artikel te lezen voor meer informatie. Om te onderzoeken of een van deze problemen niet de reden is waarom uw auto niet meer accelereert, moet u uw Volkswagen Touran 3 door de diagnosetool laten lopen. Bovendien kunt u de staat van uw bobines onderzoeken, als u er meerdere heeft en één defect is, kan het de versnellingsgaten die u ervaart ophelderen, als u er maar één heeft in normale situaties, zou uw Volkswagen Touran 3 niet moeten starten.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Volkswagen Touran?

Mijn Volkswagen Touran 3 accelereert niet meer soepel door de injectoren:

Laten we even stilstaan ​​bij de zorgen over de injectoren in uw Volkswagen Touran 3. Als u het gevoel heeft dat uw motorvoertuig sputtert, vermogensverlies ondergaat, is het goed mogelijk dat door een slechte brandstofkwaliteit een of meer van uw injectoren zijn geblokkeerd of verstopt, wat resulteert in een slecht lucht/brandstofmengsel dat naar de motor wordt gestuurd en dat bijgevolg onvermijdelijk de normale prestaties ervan zal verstoren, denk eraan om de staat van uw injectoren te onderzoeken. Als u tijdens de controle ontdekt dat een van uw injectoren lekt op uw Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om door ons kleine artikel te bladeren om van deze storing af te komen.

Mijn Volkswagen Touran 3 accelereert niet meer zoals voorheen vanwege de gaskabel:

Een andere waarschijnlijke reden voor het feit dat uw motorvoertuig niet meer accelereert, of u nu rijdt, stilstaat, warm, koud of accelereert, is een duidelijke slijtage van uw gaskabel. Als de acceleratiekabel zich in een uitgesproken slijtagestadium bevindt, zal deze niet effectief in de mantel glijden en zal hij vermogensverlies veroorzaken. Controleer de staat van slijtage.

Mijn Volkswagen Touran 3 accelereert niet meer vanwege de koppeling:

Een van de typische motieven van een Volkswagen Touran 3 accelereert niet bij het indrukken van het gaspedaal, of niet vooruit gaan, is dat je koppelingsplaat dood is. Het doel van de koppeling is eigenlijk om de energie van de motor over te brengen naar de versnellingsbak, die deze vervolgens naar de wielen zal overbrengen. Als deze schijf «glad» is, kunt u dit vermogen niet meer op de wielen overbrengen en zult u ontdekken dat uw Volkswagen Touran 3 niet meer accelereert, of in ieder geval de motor kan draaien, maar het toerental van uw motor voertuig zal moeite hebben om omhoog te komen. Blader door ons artikel over de koppeling die slipt op Volkswagen Touran 3, om de uwe te testen en te controleren of dit niet de reden van uw panne is.

Ik voel wel vermogensverlies als ik gas geef met mijn Volkswagen Touran 3 vanwege het brandstoffilter:

Wat het brandstoffilter betreft, worstelen we met hetzelfde soort probleem als vastzittende injectoren. Als uw Volkswagen Touran 3 niet meer accelereert en u de indruk heeft dat hij sputtert of dat u last heeft van druppels bij het accelereren, is het reëel dat uw brandstoffilter verstopt is. Het gevolg zou zijn dat uw complete inlaatsysteem stationair draait en dat uw motor daarom de brandstoftoevoer mist om normaal te functioneren. Wees niet terughoudend om het te onderzoeken en indien nodig te wijzigen. Als u de indruk heeft dat uw auto vanzelf in toeren stijgt, kunt u via dit artikel onderzoeken wat de oorzaak is.

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen Touran 3 opnieuw in te stellen

Mijn Volkswagen Touran 3 accelereert niet meer vanwege het roetfilter:

De laatste verklaring voor een auto die niet accelereert, komt van je uitlaatsysteem. De voertuigen van vandaag zijn uitgerust met een groeiend aantal functies om de uitstoot van vervuilende stoffen te beperken, het roetfilter maakt deel uit van dit systeem. Afhankelijk van uw gebruik is het echter mogelijk dat deze verstopt en geblokkeerd raakt. Zeker als je korte ritjes maakt en je auto in het toerental kan monteren. In zo’n geval is het mogelijk dat uw roetfilter verstopt raakt en dat uw Volkswagen Touran 3 niet meer accelereert. Laat het nakijken.

Mijn Volkswagen Touran 3 accelereert niet meer vanwege een lekke slang:

Tot slot, laatste rechtvaardiging, en ongetwijfeld de minst vervelende voor u, is het mogelijk dat een van uw brandstof- of luchtinlaatslangen lek of gescheurd is en dat dit een gebrek aan lucht of brandstof veroorzaakt, waardoor een auto niet accelereert meer, onderzoek onder uw motorkap, draaiende motor, de mate van slijtage van uw slangen, pas op dat u zich niet verbrandt. Als u zich ooit in deze omstandigheid bevindt, is het mogelijk dat uw Volkswagen Touran 3 niet stilstaat, raadpleeg in dit geval ons artikel om de disfunctie grondig aan te pakken.

Mocht u wellicht nog andere vragen hebben over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector