Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 3 die sterft tijdens het rijden

Als je een probleem hebt met je Volkswagen Touran 3 en je kunt niet achterhalen waar het vandaan komt, maak je geen zorgen, we zijn alleen op deze website om je te helpen antwoorden op deze complicaties te vinden. Als in uw geval uw Volkswagen Touran 3 stopt tijdens het rijden , moet u meer dan last hebben van dit probleem. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te vinden. U zult echter heel blij zijn te horen dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Volkswagen Touran 3 zich gedraagt ​​wanneer deze tijdens het rijden sterft. Om dit te doen, zullen we nu een lijst maken van alle onderdelen waarvan is vastgesteld dat ze erbij betrokken zijn en de oorzaak van hun falen wanneer de Volkswagen Touran 3 sterft tijdens het rijden.

Volkswagen Touran 3 DIE UITSLUIT TIJDENS HET RIJDEN: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de oorsprong van uw Volkswagen Touran 3 die sterft tijdens het rijden. Onderzoek alle onderdelen die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u ondervindt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de onderdelen die voor veel rompslomp zorgt voor chauffeurs. Het is duidelijk dat deze klep de gewoonte heeft om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of wordt veroorzaakt door een «stil» rijden van uw Volkswagen Touran 3. Dit kan resulteren in een slechte uitlaatgasverspreiding en, wanneer deze volledig verstopt is, vermogensverlies en mogelijk stilstaan ​​bij stationair draaien. Bekijk deze uitgebreide gids voor EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Valt uw Volkswagen Touran 3 uit tijdens het rijden? Vergeet niet naar uw elektrische systeem te kijken, bijvoorbeeld als het een aardingsdraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan transporteren. Dit is een van de moeilijkste motieven om op te sporen… We raden u aan om een ​​»verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te vinden, wat zou kunnen betekenen dat er een elektrische boog gevormd is tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult absoluut moeten neem contact op met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe de foutcode op Volkswagen Touran 3 lezen?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Volkswagen Touran 3 te regelen. Als de motoreenheid van uw Volkswagen Touran 3 zonder waarschuwing stopt wanneer u stilstaat, zoals bij een rood stoplicht, controleer dan de mate van slijtage van uw aandrijver.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest voor de hand liggende motieven, zonder brandstof, stopt de motor. Vaak kan in de loop der jaren het brandstofpompfilter verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Volkswagen Touran 3 kan tijdens het rijden kwijtraken.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde reflectie als eerder ontdekt, maar in deze situatie is het de laatste fase van de brandstofinname in de motor. Vastgelopen verstuivers, een defecte injectiepomp of sensor en uw Volkswagen Touran 3 kunnen defect raken of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal over het algemeen optreden wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, vooral wat betreft het contactslot, zal u vaak problemen bezorgen en ervoor zorgen dat uw Volkswagen Touran 3 tijdens het rijden kwijt raakt. Dit element, dat essentieel is voor het starten van uw auto, dient ook als antidiefstalbeveiliging, die voorkomt dat uw Volkswagen Touran 3 normaal werkt als deze defect raakt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste verklaring dat een Volkswagen Touran 3 stopt tijdens het rijden is de bobine. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s, aangezien de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw bobines te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte kunt u net zo goed het slachtoffer worden van een vermoeide accu of een beschadigde dynamo. In beide situaties zal het gebrek aan energie die in de batterij is opgeslagen, voorkomen dat uw Volkswagen Touran 3 werkt, omdat deze niet langer in staat is om de belangrijkste onderdelen van uw motoreenheid van stroom te voorzien.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Touran 2 ?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran 3 in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector