Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 3 motor rammelt als hij koud is

Het slachtoffer zijn van herhaalde geluiden op uw auto zal waarschijnlijk onaangenaam zijn, een motorvoertuig is zo geavanceerd dat het over het algemeen lastig is om de bron te achterhalen en nog moeilijker om het onderdeel te vinden dat het drijft. Mocht u ook al eerder een koud motorgeluid hebben ondervonden op uw Volkswagen Touran 3, dan kunnen wij u zeker ondersteunen. Ons team heeft inderdaad de beslissing genomen om de inhoud van dit artikel te publiceren om de belangrijkste motieven van een motor die rammelt als hij koud is op uw Volkswagen Touran 3. Eerst kijken we naar motoren die alleen rammelen bij het starten, dan vanwege ongeschikte olie en ten slotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Volkswagen Touran 3 rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Volkswagen Touran 3 koude rammeltjes maakt, met name bij het starten en die daarna snel verdwijnen, is het mogelijk dat uw motorsmering defect is. Inderdaad, de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en deze naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kan defect zijn en daarom kan het even duren voordat de olie stijgt als deze nog erg dik is. Als dit bij u het geval is, moet de motor die uw Volkswagen Touran 3 dichtslaat na enkele tientallen seconden weer normaal functioneren omdat de smering van de motor op natuurlijke wijze plaatsvindt, controleer de staat van de motor.

Motor van mijn Volkswagen Touran 3 rammelt bij koude vanwege te vloeibare olie

Een andere mogelijkheid die een motor die koud rammelt op uw Volkswagen Touran 3 kan rechtvaardigen, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet de beste was, inderdaad, motoroliën verschillen qua viscositeit, die we zullen vergelijken met de «W» -waarde, de hoger deze waarde is hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als er een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat de smering die deze toelaat bij koude toestand niet goed genoeg is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt aanbevolen, of uw motor sterk klikt of aanhoudt op uw Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Touran 2 te slepen?

Motor die rammelt als hij koud is op mijn Volkswagen Touran 3 oorzaak van de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicatie beginnend als het koud is, kan het zijn dat uw Volkswagen Touran 3 gloeibougies aan het einde van hun levensduur zijn. Een dode bougie zorgt er inderdaad voor dat de gekoppelde cilinder niet warm wordt en zorgt voor sterkere rammels op een Volkswagen Touran 3 motor, dus denk erover na om de staat van uw bougies afzonderlijk te onderzoeken met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één is bezorgd zoals zij allemaal. Hier hebben we u de belangrijkste factoren beschreven van een motor die koud op een auto slaat. Aarzel niet om onze pagina die gespecialiseerd is in uw auto te lezen om aanvullende details te vinden over alle storingen die verband houden met uw auto.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Touran 3 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector