Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 3 touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het intensieve gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s aan de trend zouden meegaan. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volkswagen Touran 3 ingebouwd kon worden, worden er sinds een paar jaar veel auto’s gebouwd met touchscreens. Toch brengt dit een zeker comfort met zich mee, met technologie komen ook de zorgen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op Volkswagen Touran 3. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken naar de voordelen van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens naar de verschillende touchscreen complicaties op Volkswagen Touran 3 , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Volkswagen Touran 3

Voordat we kunnen achterhalen waarom het touchscreen van uw Volkswagen Touran 3 niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve eigenschappen bekijken die deze apparatuur u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn meegeleverd door de maker en niet die zijn gekocht in autocentra. Hier is een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een touchscreen dat in uw motorvoertuig wordt meegeleverd:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Touran 2 handmatig te vergrendelen?

.

Volkswagen Touran 3 Touchscreen-problemen

We gaan nu verder met het gedeelte dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volkswagen Touran 3 niet meer? Om dit te bereiken, hebben we geprobeerd alle complicaties te onderscheiden die op de touchscreens van uw motorvoertuig bestaan. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk doormaakt:

 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Touran 3 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest eenvoudige gevallen op een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat waarschijnlijk een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Touran 3 gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Volkswagen Touran 3 op te lossen

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Volkswagen Touran 3 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste complicaties van het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het waarschijnlijk een bug die je ervaart, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Vergeet niet contact op te nemen met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Volkswagen Touran 3 updaten door deze gids te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volkswagen Touran 3 gaat zonder reden aan en uit: In dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw motorvoertuig dan naar een motorvoertuigelektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe de handrem op Volkswagen Touran afstellen?

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector