Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het intensieve gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s aan het fenomeen zouden vasthouden. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de Volkswagen Touran zou kunnen worden toegevoegd, worden sinds een paar jaar veel auto’s uitgerust met touchscreens. Toch zorgt dit voor een zeker comfort, met techniek komen ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op Volkswagen Touran. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken naar de voordelen van een aanraakscherm in je auto, en vervolgens naar de verschillende touchscreen problemen op Volkswagen Touran , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Volkswagen Touran

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van uw Volkswagen Touran niet meer functioneert, zullen we eerst alle positieve punten zien die deze uitrusting u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn geïntegreerd door de maker en niet op die gekocht in autocentra. Op deze website vindt u een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een touchscreen geïntegreerd in uw auto:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een groot scherm.
 • Toegang tot veel instellingsopties op zijn auto dankzij het besturingssysteem dat op het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Touran 3 vervangen?

.

Complicaties met touchscreen voor Volkswagen Touran

We gaan nu verder met het deel dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volkswagen Touran niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle problemen op de aanraakschermen van uw auto vast te stellen. Er zijn niet 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, in dit artikel zijn de belangrijkste die je misschien doormaakt:

 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Touran gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basale situaties op een auto met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat vrijwel zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Touran gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Volkswagen Touran te corrigeren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Volkswagen Touran niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het vrijwel zeker een bug die je tegenkomt, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Volkswagen Touran updaten door deze tutorial te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volkswagen Touran schakelt zonder reden aan en uit: In deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw auto naar een auto-elektricien die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Volkswagen Touran 3 DIE in de slappe modus gaat

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran in de categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector