Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Up! die sterft tijdens het rijden

Als je een probleem hebt met je Volkswagen Up! en je weet niet waar het vandaan komt, maak je dan geen zorgen, we zijn alleen op deze website om je te helpen antwoorden op deze problemen te vinden. Als in uw situatie uw Volkswagen Up! stopt tijdens het rijden , moet u zich meer dan zorgen maken over dit probleem. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult niettemin blij zijn te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende complicaties kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Volkswagen Up! gedraagt ​​zich wanneer het sterft tijdens het rijden. Om dit te doen, zullen we nu een lijst maken van alle onderdelen die zijn gelokaliseerd om betrokken te zijn en de trigger van hun mislukking toen de Volkswagen Up! sterft tijdens het rijden.

Volkswagen Up! DIE wordt uitgeschakeld TIJDENS HET RIJDEN: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen je namelijk helpen met je onderzoek naar de bron van uw Volkswagen Up! die sterft tijdens het rijden. Onderzoek alle elementen die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u doormaakt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de onderdelen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. In werkelijkheid heeft deze klep de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of veroorzaakt wordt door een «stil» rijden van uw Volkswagen Up!. Dit kan resulteren in een slechte uitlaatgasdiffusie en, wanneer het volledig verstopt is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair toerental. Ga door dit uitgebreide artikel naar EGR-klepcomplicaties voor meer info.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Heeft uw Volkswagen Up! gaat uit tijdens het rijden? Vergeet niet uw elektrische systeem te onderzoeken, of het bijvoorbeeld een aardingsdraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan transporteren. Dit is een van de moeilijkste motieven om op te sporen… We raden u aan te proberen een «verbrand» deel van de aardingsdraad te ontdekken, wat zou kunnen betekenen dat er een elektrische boog is ontstaan ​​tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult absoluut om contact op te nemen met een professional om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Volkswagen Up! ?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Volkswagen Up! te regelen. Als uw Volkswagen Up! motor onverwachts afslaat wanneer u stilstaat, zoals bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest logische oorzaken, zonder brandstof, stopt de motor met draaien. Vaak kan in de loop der jaren het brandstofpompfilter verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Volkswagen Up! tijdens het rijden kwijt kan raken.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde reflectie als eerder gezien, maar in dit scenario is het de laatste fase van de brandstofinname in de motor. Vastgelopen verstuivers, een defecte injectiepomp of sensor en uw Volkswagen Up! kan buiten dienst gaan of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem treedt meestal op wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, vooral wat betreft de contactschakelaar, zal soms problemen veroorzaken en uw Volkswagen Up! tijdens het rijden kwijt te raken. Dit onderdeel, dat nodig is voor het starten van uw auto, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Volkswagen Up! niet normaal werken als het mislukt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste verklaring een Volkswagen Up! stopt tijdens het rijden is de bobine. Deze oorsprong is alleen relevant voor benzineauto’s aangezien de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw bobines te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het ook mogelijk om het slachtoffer te worden van een vermoeide batterij of een beschadigde dynamo. In beide situaties zal het gebrek aan energie in de batterij ervoor zorgen dat uw Volkswagen Up! niet meer kan draaien, omdat het de belangrijkste onderdelen van uw motor niet meer kan aandrijven.

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Up! ?

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Up!, neem dan gerust contact op met onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector