Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Up! motor rammelt bij koude

Het slachtoffer zijn van frequente geluiden op uw auto is waarschijnlijk vervelend, een voertuig is zo uitgebreid dat het over het algemeen ingewikkeld is om de oorsprong ervan te achterhalen en nog uitdagender om het onderdeel te vinden dat het drijft. Heeft u ook al last van een koud motorgeluid op uw Volkswagen Up!, dan kunnen wij u zeker helpen. In werkelijkheid heeft onze redactie de beslissing genomen om dit artikel te schrijven om de belangrijkste motieven van een motor die rammelt als hij koud is van uw Volkswagen Up!. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het opstarten, dan vanwege verkeerde olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Volkswagen Up! rammelt alleen bij starten

Als de motor van uw Volkswagen Up! een koude rammelt, met name bij het starten en die snel daarna vervaagt, is het mogelijk dat uw motorsmering verantwoordelijk is. In werkelijkheid kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en deze naar de bovenkant van de motor laat stijgen) beschadigd raken en het kost daarom tijd om de olie te laten rijzen als deze nog erg dik is. Als dit uw situatie is, slaat na enkele tientallen seconden de motor van uw Volkswagen Up! normaal zou moeten werken omdat de smering van de motor normaal zal plaatsvinden, vergeet niet om de staat van de motor te onderzoeken.

Motor van mijn Volkswagen Up! dat rammelt als het koud is vanwege te vloeibare olie

Een andere mogelijkheid die een motor kan rechtvaardigen die koud rammelt op uw Volkswagen Up! is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet perfect was, in feite verschillen motoroliën op basis van hun viscositeit, die we zullen vergelijken met de «W» -waarde, hoe hoger deze waarde, hoe dikker de olie en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat de smering die deze toelaat bij koude toestand niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt geadviseerd, als uw motor sterk klikt of aanhoudt op uw Volkswagen Up!, aarzel dan niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Up!

Motor die rammelt als hij koud is op mijn Volkswagen Up! oorzaak van de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicatie beginnend als het koud is, kan het uw Volkswagen Up! gloeibougies die aan het einde van hun levensduur zijn. In werkelijkheid zal een dode bougie ervoor zorgen dat de aangesloten cilinder niet opwarmt en een sterkere rammel van een Volkswagen Up!-motor veroorzaakt, dus denk erover na om de staat van uw bougies afzonderlijk te onderzoeken met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één is bezorgd zoals zij allemaal. Hier hebben we u de belangrijkste redenen beschreven van een motor die koud op een auto slaat. Aarzel niet om onze pagina die gespecialiseerd is in uw auto te lezen voor meer informatie over alle storingen die verband houden met uw auto.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Up!, aarzel dan niet om onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector