Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo S60 die sterft tijdens het rijden

Als u een probleem heeft met uw Volvo S60 en u kunt niet vaststellen waar het vandaan komt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn er alleen om u te helpen bij het vinden van antwoorden op deze problemen. Als in jouw geval je De Volvo S60 stopt tijdens het rijden , moet je meer dan last hebben van dit probleem. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, heel wat verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het oogpunt van hoe uw Volvo S60 zich gedraagt ​​wanneer hij sterft hoewel rijden. Om dit te bereiken, zullen we nu alle componenten vermelden waarvan is ontdekt dat ze erbij betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Volvo S60 sterft tijdens het rijden.

Volvo S60 DIE AL RIJDEN RIJDT: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen je namelijk helpen met je onderzoek naar de oorsprong van uw Volvo S60 die sterft tijdens het rijden. Onderzoek alle componenten die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u ondervindt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de elementen die chauffeurs behoorlijk wat gedoe bezorgen. Inderdaad, deze klep heeft de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of door een “stil” rijden van uw Volvo S60. Dit kan resulteren in een slechte diffusie van uitlaatgassen en, wanneer deze volledig overbelast is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Bekijk deze uitgebreide handleiding voor EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Volvo S60 uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet naar uw elektrische systeem te kijken, of het bijvoorbeeld een aarddraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan vervoeren. Dit is een van de moeilijkste oorzaken om te detecteren … We raden u aan om te proberen een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te lokaliseren, wat zou aantonen dat er zich een elektrische boog heeft gevormd tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult zeker contact opnemen met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Prijs schokdemper vervangen voor Volvo S60?

STATIONAIRE ACTUATOR

De bedoeling van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Volvo S60 te regelen. Als de motor van uw Volvo S60 plotseling stopt wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest logische oorzaken, zonder brandstof, stopt de motor. Soms kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Volvo S60 kan al rijdend van de hand doen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder gezien, maar in deze situatie is dit de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Volvo S60 kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal in de meeste gevallen optreden wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, voornamelijk met betrekking tot de contactschakelaar, zal u vaak problemen bezorgen en ervoor zorgen dat uw Volvo S60 tijdens het rijden van de hand gaat. Dit element, dat essentieel is voor het starten van uw motorvoertuig, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Volvo S60 niet normaal functioneert als deze defect raakt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste hoofdreden waarom een ​​Volvo S60 stopt, hoewel rijden de bobine is. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het net zo goed mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een beschadigde dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie in de accu voorkomen dat uw Volvo S60 loopt, omdat hij niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motor kan aandrijven.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Volvo S60?

Kijk voor meer tips over de Volvo S60 in de categorie Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector