Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Touchscreen Volvo S60 werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het uitgebreide gebruik van smartphones, een 24-uurs internetverbinding en internetsites, was het duidelijk dat auto’s zich aan de tendens zouden houden. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de Volvo S60 zou kunnen worden toegevoegd, zijn sinds een aantal jaren veel auto’s uitgerust met touchscreens. Toch geeft dit een zeker comfort, bij techniek komen ook de problemen. In dit artikel gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Volvo S60. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken wat de voordelen zijn van een touchscreen in uw motorvoertuig en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Volvo S60 , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op de Volvo S60

Voordat we kunnen achterhalen waarom het touchscreen van uw Volvo S60 niet meer functioneert, zullen we eerst alle positieve punten ontdekken die deze apparatuur u zal opleveren. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de producent en niet op die die zijn gekocht in motorvoertuigencentra. Op deze website vindt u een lijst met de voordelen en interessante kenmerken van een touchscreen dat in uw motorvoertuig is ingebouwd:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn motorvoertuig veroorzaakt door het besturingssysteem dat in het scherm is geïntegreerd
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Waar vind ik een airconditionerzekering op de Volvo S60?

.

Problemen met het touchscreen van de Volvo S60

We gaan nu verder met het gedeelte dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volvo S60 niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd om alle problemen op de touchscreens van uw motorvoertuig te onderscheiden. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, in dit artikel staan ​​de belangrijkste die u kunt tegenkomen:

 • Het aanraakscherm van mijn Volvo S60 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende situaties op een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als uw scherm vastloopt op een pagina en deze niet meer reageert, is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van uw scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volvo S60 gaat zonder reden aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe touchscreen Volvo S60 te corrigeren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Volvo S60 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het waarschijnlijk een bug die je tegenkomt, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . If this doesn’t work, you may have a problem with the version of the screen’s operating system, remember to contact your dealer. If it’s only your GPS that’s bugging, you can update the GPS of your Volvo S60 by following this guide.
 • Het touchscreen van uw Volvo S60 wordt zonder reden in- en uitgeschakeld: in deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw motorvoertuig dan naar een elektricien voor motorvoertuigen die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Wegligging problemen Volvo S60

Als u nog vragen heeft over de Volvo S60, aarzel dan niet om onze Volvo S60-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector