Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Touchscreen Volvo S90 werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het grote gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s bij de beweging zouden blijven. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volvo S90 zou kunnen worden ingebouwd, worden sinds een aantal jaren veel auto’s gebouwd met touchscreens. Toch geeft dit een zeker comfort, met techniek komt ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen u te helpen een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Volvo S90. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken wat de voordelen zijn van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Volvo S90 , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op de Volvo S90

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van uw Volvo S90 niet meer werkt, gaan we eerst alle positieve aspecten ontdekken die deze apparatuur u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die welke door de producent zijn geïntegreerd en niet die welke in motorvoertuigencentra zijn gekocht. Hier is een lijst met de voordelen en interessante kenmerken van een touchscreen geïntegreerd in uw motorvoertuig:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn motorvoertuig veroorzaakt door het besturingssysteem dat in het scherm is geïntegreerd
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe koplampen op Volvo S90 afstellen?

.

Problemen met het touchscreen van de Volvo S90

We gaan nu verder met het deel dat u het meest wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volvo S90 niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle problemen op de aanraakschermen van uw motorvoertuig te achterhalen. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar in dit artikel staan ​​de belangrijkste die u kunt tegenkomen:

 • Het aanraakscherm van mijn Volvo S90 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest eenvoudige gevallen op een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volvo S90 gaat aan en uit zonder uitleg: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe touchscreen Volvo S90 te repareren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Volvo S90 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het aanraakscherm:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het zeker een bug die je tegenkomt, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met uw dealer. Als het alleen je GPS is die afluistert, kun je de GPS van je Volvo S90 updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volvo S90 wordt zonder uitleg aan- en uitgeschakeld: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een elektricien voor motorvoertuigen die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe een Volvo S90 vergrendelen met een lege batterij?

Als je meer tutorials over de Volvo S90 nodig hebt, ga dan naar onze Volvo S90-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector