Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

volvo v40 touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het intensieve gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken was het duidelijk dat auto’s mee zouden gaan in de trend. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de volvo v40 zou kunnen worden toegevoegd, worden er al een paar jaar veel auto’s gebouwd met touchscreens. Hoewel dit een specifiek comfort met zich meebrengt, komen met technologie ook de zorgen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op volvo v40. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken naar de voordelen van een aanraakscherm in uw auto, en vervolgens naar de verschillende touchscreen-complicaties op volvo v40 , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op volvo v40

Voordat we kunnen kijken waarom het touchscreen van je volvo v40 niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve kanten zien die deze apparatuur je gaat brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn meegeleverd door de producent en niet die zijn gekocht in autocentra. Hier is een lijst met de voordelen en interessante kenmerken van een touchscreen in uw auto:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn auto veroorzaakt door het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
volvo v40 DIE problemen hebben met stationair draaien

.

volvo v40 Touchscreen-complicaties

We gaan nu verder met het deel dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn volvo v40 niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle complicaties op de aanraakschermen van uw auto te onderscheiden. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk ervaart:

 • Het touchscreen van mijn volvo v40 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende situaties bij een auto met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat vrijwel zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn volvo v40 gaat zonder reden aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen volvo v40 . te repareren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw volvo v40 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste touchscreen-complicaties:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in die omstandigheid, zoals we al eerder zeiden, is het vrijwel zeker een bug die je ervaart, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met je dealer. Als het alleen uw gps is die afluistert, kunt u de gps van uw volvo v40 updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw volvo v40 schakelt zonder reden aan en uit: In deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren. Als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofklep vast op volvo v40?

Bekijk de categorie volvo v40 voor meer tips over de volvo v40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector