Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Touchscreen Volvo V50 werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het veelvuldig gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s zich aan het fenomeen zouden houden. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de Volvo V50 kon worden toegevoegd, zijn sinds een paar jaar veel auto’s voorgeladen met touchscreens. Toch zorgt dit voor een bepaald comfort, met techniek komen ook de problemen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Volvo V50. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst de kenmerken van een aanraakscherm in je auto ontdekken, en vervolgens de verschillende touchscreen-complicaties op Volvo V50 , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op de Volvo V50

Voordat we kunnen kijken waarom het touchscreen van uw Volvo V50 niet meer werkt, ontdekken we eerst alle positieve aspecten die deze apparatuur u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de producent en niet op die gekocht in autocentra. Hier is een lijst met de positieve aspecten en interessante kenmerken van een in uw auto ingebouwd touchscreen:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot veel instellingsopties op zijn auto veroorzaakt door het besturingssysteem dat op het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Oplaadprobleem batterij Volvo V50, wat te doen?

.

Volvo V50 touchscreencomplicaties

We gaan nu verder met het deel dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volvo V50 niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle complicaties op de aanraakschermen van uw auto te onderscheiden. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk ervaart:

 • Het aanraakscherm van mijn Volvo V50 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende situaties op een auto met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volvo V50 gaat zonder reden aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe op te lossen touchscreen Volvo V50

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Volvo V50 niet meer functioneert , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste complicaties van het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het waarschijnlijk een bug waar je doorheen gaat, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . If this doesn’t work, you may have a problem with the version of the screen’s operating system, make sure to contact your dealer. If it’s only your GPS that’s bugging, you can update the GPS of your Volvo V50 by following this guide.
 • Het touchscreen van uw Volvo V50 schakelt zonder reden aan en uit: In dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw auto naar een auto-elektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe de achterbank Volvo V50 verwijderen?

Als u nog vragen heeft over de Volvo V50, aarzel dan niet om onze Volvo V50-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector