Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo V60 die sterft tijdens het rijden

Als u een probleem heeft met uw Volvo V60, en u kunt niet achterhalen waar deze vandaan komt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn alleen in dit artikel om u te helpen antwoorden op deze complicaties te vinden. Als in jouw geval je De Volvo V60 stopt tijdens het rijden , u moet zich meer dan zorgen maken over dit probleem. In deze handleiding helpen we je de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult niettemin blij zijn te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, nogal wat verschillende complicaties kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het oogpunt van hoe uw Volvo V60 zich gedraagt ​​wanneer hij sterft hoewel rijden. Om dit te bereiken, zullen we nu een lijst maken van alle onderdelen die zijn geïdentificeerd als betrokken en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Volvo V60 tijdens het rijden sterft.

Volvo V60 DAT wordt uitgeschakeld tijdens het rijden: de onderdelen zijn betrokken

We zullen u namelijk helpen met uw onderzoek naar de bron van uw Volvo V60 die tijdens het rijden sterft. Onderzoek alle onderdelen die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u doormaakt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de onderdelen die chauffeurs behoorlijk wat gedoe bezorgen. Het is duidelijk dat deze klep de gewoonte heeft om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of veroorzaakt wordt door een «stil» rijden van uw Volvo V60. Dit kan resulteren in een slechte diffusie van uitlaatgassen en, wanneer deze volledig verstopt is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Blader door dit gedetailleerde artikel naar EGR-klepcomplicaties voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Volvo V60 uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet om uw elektrische eenheid te bekijken, of het nu een aardedraad is die bijvoorbeeld kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan vervoeren. Dit is een van de meest gecompliceerde oorzaken om op te sporen … We raden u aan om een ​​»verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te zoeken, wat zou aantonen dat er een elektrische boog is gevormd tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult het zeker moeten doen neem contact op met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Volvo V60 touchscreen werkt niet

STATIONAIRE ACTUATOR

De bedoeling van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Volvo V60 te regelen. Als uw Volvo V60-motoreenheid zonder waarschuwing stopt wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest voor de hand liggende triggers, zonder brandstof, stopt de motor. Soms kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Volvo V60 kan tijdens het rijden afkomen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder ontdekt, maar in deze situatie is het de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Volvo V60 kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal over het algemeen optreden als de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, specifiek met betrekking tot zijn contactschakelaar, zal af en toe problemen veroorzaken en uw Volvo V60 veroorzaken om tijdens het rijden van de hand te doen. Dit element, dat essentieel is voor het starten van uw motorvoertuig, dient ook als diefstalbeveiliging, waardoor uw Volvo V60 bij normaal uitvallen niet normaal zal werken.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste hoofdreden waarom een ​​Volvo V60 stopt, hoewel het rijden de bobine is. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het ook mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een beschadigde dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie in de accu voorkomen dat uw Volvo V60 loopt, omdat deze de hoofdonderdelen van uw motor niet meer van stroom kan voorzien.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van de Volvo V60?

Als u meer handleidingen over de Volvo V60 wilt, ga dan naar onze Volvo V60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector