Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Touchscreen Volvo V60 werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het uitgebreide gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s zich aan de tendens zouden houden. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volvo V60 zou kunnen worden geïntegreerd, zijn sinds enkele jaren veel auto’s uitgerust met touchscreens. Hoewel dit een specifiek comfort geeft, komen bij techniek ook de zorgen met zich mee. Vandaag gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Volvo V60. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken wat de voordelen zijn van een touchscreen in uw motorvoertuig en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Volvo V60 , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op de Volvo V60

Voordat we kunnen nagaan waarom het touchscreen van uw Volvo V60 niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve eigenschappen ontdekken die deze apparatuur u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die van de fabrikant en niet die die in centra voor motorvoertuigen zijn gekocht. In dit artikel vindt u een lijst met de positieve aspecten en interessante kenmerken van een touchscreen in uw motorvoertuig:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op de Volvo V60?

.

Volvo V60 touchscreencomplicaties

We gaan nu verder met het deel dat u het meest wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volvo V60 niet meer? Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we geprobeerd alle problemen op de aanraakschermen van uw motorvoertuig te identificeren. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die je misschien tegenkomt:

 • Het aanraakscherm van mijn Volvo V60 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene situaties op een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volvo V60 gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Touchscreen Volvo V60 repareren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Volvo V60 niet meer functioneert , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in die omstandigheid, zoals we al eerder zeiden, is het zeker een bug die je ervaart, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm, neem contact op met uw dealer. Als het alleen je GPS is die afluistert, kun je de GPS van je Volvo V60 updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volvo V60 wordt zonder reden aan- en uitgeschakeld: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw motorvoertuig dan naar een elektricien voor motorvoertuigen die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Lambdasonde probleem op Volvo V60

Kijk voor meer tips over de Volvo V60 in de categorie Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector