Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo V70 motor rammelt als hij koud is

Het is waarschijnlijk onaangenaam om geconfronteerd te worden met frequente geluiden van uw auto, een auto is zo geavanceerd dat het meestal lastig is om de oorsprong ervan te lokaliseren en zelfs nog moeilijker om het onderdeel te vinden dat hem aandrijft. Mocht u ook al een koud motorgeluid zijn tegengekomen op uw volvo v70, dan kunnen wij u zeker ondersteunen. Onze redactie heeft in feite de beslissing genomen om dit artikel te produceren om de belangrijkste motieven van een te kunnen onderzoeken motor die rammelt als hij koud is op uw volvo v70. Eerst zullen we motoren bekijken die alleen ratelen als ze aan staan, dan vanwege verkeerde olie en tot slot vanwege gloeibougies.

De motor van mijn volvo v70 rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw volvo v70 koude rammeltjes produceert, vooral bij het starten en die niet lang daarna stopt, is het mogelijk dat uw motorsmering de oorzaak is. In feite kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en deze naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kapot gaan en daarom kan het even duren voordat de olie omhoog komt als deze nog erg dik is. Als dit uw geval is, zou de motor die uw volvo v70 dichtslaat na enkele tientallen seconden weer normaal moeten werken omdat de smering van de motor op natuurlijke wijze zal gebeuren. Controleer de staat van de motor.

Motor van mijn volvo v70 die rammelt als hij koud is vanwege te vloeibare olie

Een andere optie die een motor kan rechtvaardigen die koud rammelt op uw volvo v70, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet ideaal was, in werkelijkheid verschillen motoroliën qua viscositeit, wat we zullen contrasteren met de «W» -waarde, de hoger deze waarde is hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als er een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat als de olie koud is, de smering die het toelaat niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie aanbevolen door de fabrikant, als uw motor sterk klikt of aanhoudt op uw volvo v70, denk niet twee keer na om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Venster vast op volvo v70, wat kan ik doen?

Motor die rammelt als hij koud is op mijn volvo v70 oorzaak van de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicatie die begint als het koud is, het kan zijn dat uw volvo v70-gloeibougies aan het einde van hun levensduur zijn. In feite zal een dode bougie ervoor zorgen dat de aangesloten cilinder niet warm wordt en een sterker rammelt op een motor volvo v70, dus denk erover na om de staat van uw bougies afzonderlijk uit te proberen met een multimeter, het kan zijn dat er maar één is bezorgd zoals zij allemaal. Hier hebben we u de belangrijkste factoren beschreven van een motor die koud op een auto slaat, denk niet twee keer na om onze pagina gespecialiseerd in uw auto te bekijken om meer informatie te vinden over alle storingen met betrekking tot uw auto.

Mocht u nog vragen hebben over de volvo v70, aarzel dan niet om onze categorie volvo v70 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector