Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

volvo v70 touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het forse gebruik van smartphones, een 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s de koers zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de volvo v70 zou kunnen worden toegevoegd, zijn sinds een paar jaar veel auto’s voorgeladen met touchscreens. Hoewel dit een zeker comfort met zich meebrengt, komen met technologie ook de zorgen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op volvo v70. Om dit te bereiken, gaan we eerst de voordelen ontdekken van het hebben van een touchscreen in uw auto, daarna de verschillende touchscreen-complicaties op volvo v70 , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op volvo v70

Voordat we erachter kunnen komen waarom het touchscreen van je volvo v70 niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve kanten ontdekken die deze apparatuur je zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn meegeleverd door de fabrikant en niet die zijn gekocht in autocentra. Op deze website vind je een lijst met de voordelen en interessante eigenschappen van een touchscreen dat in je auto zit:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn auto veroorzaakt door het besturingssysteem dat in het scherm is geïntegreerd
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
volvo v70 die niet meer accelereert

.

volvo v70 Touchscreen-complicaties

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn volvo v70 niet meer? Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we geprobeerd alle complicaties op de aanraakschermen van uw auto te onderscheiden. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk ervaart:

 • Het touchscreen van mijn volvo v70 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene situaties op een auto met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn volvo v70 gaat zonder reden aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen volvo v70 . te corrigeren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van je volvo v70 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste complicaties van het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het zeker een bug die je doormaakt, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Vergeet niet contact op te nemen met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw volvo v70 updaten door deze handleiding te volgen.
 • Het touchscreen van uw volvo v70 schakelt zonder reden aan en uit: In dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren. Als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Hoe de volvo v70 handmatig te vergrendelen?

Als je meer tutorials over de volvo v70 wilt, ga dan naar onze categorie volvo v70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector