Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

volvo v90 touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het veelvuldig gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s zich aan het fenomeen zouden houden. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de volvo v90 ingebouwd kon worden, worden er sinds een paar jaar veel auto’s gebouwd met touchscreens. Hoewel dit een zeker comfort geeft, komen met techniek ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op volvo v90. Om dit te bereiken, gaan we eerst de voordelen ontdekken van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens de verschillende touchscreen-complicaties op volvo v90 , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op volvo v90

Voordat we kunnen onderzoeken waarom het touchscreen van je volvo v90 niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve punten ontdekken die deze apparatuur je zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de maker en niet die zijn gekocht in autocentra. In dit artikel vindt u een opsomming van de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een in uw motorvoertuig ingebouwd touchscreen:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn motorvoertuig veroorzaakt door het besturingssysteem dat in het scherm is geïntegreerd
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
volvo v90 die sterft tijdens het rijden

.

Volvo v90 Touchscreen-problemen

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn volvo v90 niet meer? Om dit te bereiken, hebben we geprobeerd alle complicaties op de touchscreens van uw motorvoertuig te identificeren. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk doormaakt:

 • Het touchscreen van mijn volvo v90 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basissituaties op een motorvoertuig met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn volvo v90 gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen volvo v90 . op te lossen

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw volvo v90 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste complicaties van het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het waarschijnlijk een bug waar je doorheen gaat, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Vergeet niet contact op te nemen met je dealer. Als alleen uw gps afluistert, kunt u de gps van uw volvo v90 updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw volvo v90 schakelt zonder reden aan en uit: In deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een motorvoertuigelektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn volvo v90?

Als je meer tutorials over de volvo v90 wilt, ga dan naar onze categorie volvo v90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector