Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo Xc40 touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het intensieve gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken was het duidelijk dat auto’s de trend zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volvo Xc40 kon worden geïntegreerd, zijn sinds een paar jaar veel auto’s voorgeladen met touchscreens. Niettemin brengt dit een specifiek comfort met zich mee, met technologie komen ook de problemen. Vandaag gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op Volvo Xc40. Om dit te doen, gaan we eerst de voordelen ontdekken van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Volvo Xc40 , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op de Volvo Xc40

Voordat we kunnen kijken waarom het touchscreen van uw Volvo Xc40 niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve aspecten ontdekken die deze apparatuur u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn geïntegreerd door de producent en niet op die gekocht in autocentra. Hier is een lijst met de voordelen en interessante kenmerken van een touchscreen geïntegreerd in uw motorvoertuig:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn motorvoertuig veroorzaakt door het besturingssysteem dat in het scherm is geïntegreerd
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Start Stop uitschakelen op Volvo Xc40

.

Volvo Xc40 Touchscreen-complicaties

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Volvo Xc40 niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle problemen op de touchscreens van uw motorvoertuig te onderscheiden. Er zijn niet 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste problemen die je zou kunnen ervaren:

 • Het touchscreen van mijn Volvo Xc40 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene gevallen op een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volvo Xc40 gaat zonder uitleg aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe op te lossen touchscreen Volvo Xc40

Na het zien waarom het touchscreen van uw Volvo Xc40 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het aanraakscherm:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het zeker een bug waar je doorheen gaat, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Vergeet niet contact op te nemen met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Volvo Xc40 updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volvo Xc40 gaat zonder uitleg aan en uit: In dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een motorvoertuigelektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren installeren op Volvo Xc40?

Kijk voor meer tips over de Volvo Xc40 in de categorie Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector