Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het touchscreen van de Volvo XC60 werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het grote gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s de beweging zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volvo XC60 kon worden ingebouwd, worden sinds een aantal jaren veel auto’s gebouwd met touchscreens. Desalniettemin geeft dit een specifiek comfort, met techniek komt ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een probleem met het touchscreen dat niet meer werkt op Volvo XC60. Om dit te bereiken, gaan we eerst de kenmerken van een aanraakscherm in uw motorvoertuig ontdekken, en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Volvo XC60 , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op de Volvo XC60

Voordat we kunnen achterhalen waarom het touchscreen van uw Volvo XC60 niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve punten ontdekken die deze apparatuur u zal opleveren. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die welke door de fabrikant zijn geïntegreerd en niet op die welke in motorvoertuigencentra zijn gekocht. Op deze website staat een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een touchscreen geïntegreerd in uw motorvoertuig:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De capaciteit om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van een flink formaat.
 • Krijg toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Beste head-unit voor Volvo XC60

.

Volvo XC60 Complicaties op het aanraakscherm

We gaan nu verder met het gedeelte dat u het meest wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volvo XC60 niet meer? Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we geprobeerd alle problemen op de aanraakschermen van uw motorvoertuig te identificeren. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, in dit artikel staan ​​de belangrijkste die u mogelijk ondervindt:

 • Het aanraakscherm van mijn Volvo XC60 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende gevallen bij een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat waarschijnlijk een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volvo XC60 gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Touchscreen Volvo XC60 repareren

Na het zien waarom het touchscreen van uw Volvo XC60 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het aanraakscherm:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het waarschijnlijk een bug die u ervaart, u moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Volvo XC60 updaten door deze tutorial te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volvo XC60 wordt zonder reden aan- en uitgeschakeld: in deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een elektricien voor motorvoertuigen die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Ruitenwisser zit vast op Volvo XC60

Kijk voor meer tips over de Volvo XC60 in de categorie Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector