Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

volvo xc70 touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het veelvuldig gebruik van smartphones, een 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken was het duidelijk dat auto’s aan het fenomeen zouden vasthouden. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de volvo xc70 zou kunnen worden toegevoegd, zijn sinds een paar jaar veel auto’s uitgerust met touchscreens. Toch zorgt dit voor een bepaald comfort, met techniek komen ook de problemen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een probleem met touchscreen dat niet meer werkt op volvo xc70. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken naar de kenmerken van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens naar de verschillende touchscreen problemen op volvo xc70 , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op volvo xc70

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van je volvo xc70 niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve aspecten bekijken die deze apparatuur je zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn meegeleverd door de maker en niet die zijn gekocht in autocentra. Op deze website vindt u een overzicht van de voordelen en interessante eigenschappen van een touchscreen in uw motorvoertuig:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het besturingssysteem dat in het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn volvo xc70 ?

.

volvo xc70 Touchscreen-problemen

We gaan nu verder met het deel dat u het meest wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn volvo xc70 niet meer? Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we geprobeerd alle problemen op de touchscreens van uw motorvoertuig te onderscheiden. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, in dit artikel staan ​​de belangrijkste die u misschien tegenkomt:

 • Het touchscreen van mijn volvo xc70 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basale gevallen van een motorvoertuig met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als uw scherm vastloopt op een pagina en deze niet meer reageert, is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van uw scherm.
 • Het touchscreen van mijn volvo xc70 gaat zonder uitleg aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen volvo xc70 . op te lossen

Na het zien waarom het touchscreen van uw volvo xc70 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het waarschijnlijk een bug waar je doorheen gaat, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Vergeet niet contact op te nemen met je dealer. Als alleen uw gps afluistert, kunt u de gps van uw volvo xc70 updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van je volvo xc70 gaat zonder uitleg aan en uit: In dit scenario is de kans groot dat je het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw motorvoertuig dan naar een motorvoertuigelektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
De airco in mijn volvo xc70 is niet meer koud

Bekijk de categorie volvo xc70 voor meer tips over de volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector