Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo XC90 die sterft tijdens het rijden

Als u een probleem hebt met uw Volvo XC90 en u komt er niet achter waar het vandaan komt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn er om u te helpen bij het vinden van oplossingen voor deze complicaties. Als in jouw geval je De Volvo XC90 stopt tijdens het rijden , u moet zich meer dan zorgen maken over dit probleem. In deze handleiding helpen we je om de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te horen dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, heel veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Volvo XC90 zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden . Om dit te doen, zullen we nu een lijst maken van alle componenten die zijn gelokaliseerd en de oorzaak van hun storing wanneer de Volvo XC90 sterft tijdens het rijden.

Volvo XC90 DAT wordt uitgeschakeld tijdens het rijden: de onderdelen zijn betrokken

We zullen je namelijk helpen met je onderzoek naar de oorsprong van uw Volvo XC90 die sterft tijdens het rijden. Onderzoek alle componenten die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u tegenkomt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de elementen die chauffeurs behoorlijk wat gedoe bezorgen. In feite heeft deze klep de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of door een «stille» rit met uw Volvo XC90. Dit kan leiden tot een slechte diffusie van uitlaatgassen en, wanneer deze volledig overbelast is, tot vermogensverlies en mogelijk tot stilstand bij stationair draaien. Bekijk deze complete gids voor EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Volvo XC90 uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet uw elektrische systeem te controleren, of het bijvoorbeeld een aardedraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan vervoeren. Dit is een van de meest gecompliceerde motieven om op te sporen … We raden u aan een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te zoeken, wat zou betekenen dat er een elektrische boog is gevormd tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult het zeker moeten doen neem contact op met een professional om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volvo XC90?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Volvo XC90 te regelen. Als uw Volvo XC90-motor zonder waarschuwing afslaat wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest rationele oorzaken, zonder brandstof, stopt de motor. Af en toe kan het brandstofpompfilter in de loop van de jaren verstopt raken of de brandstofpomp is zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Volvo XC90 kan tijdens het rijden stoppen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder gezien, maar in deze situatie is het de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Volvo XC90 kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal over het algemeen optreden als de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, voornamelijk met betrekking tot de contactschakelaar, veroorzaakt soms problemen en zorgt ervoor dat uw Volvo XC90 stopt tijdens het rijden. Dit element, dat nodig is voor het starten van uw motorvoertuig, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Volvo XC90 niet normaal kan werken als deze niet werkt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste reden waarom een ​​Volvo XC90 stopt tijdens het rijden is de bobine. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het net zo goed mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een beschadigde dynamo. In beide situaties zorgt het gebrek aan energie dat in de accu is opgeslagen ervoor dat uw Volvo XC90 niet meer werkt, omdat hij niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motor kan aandrijven.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Volvo XC90, wat te doen?

Kijk voor meer tips over de Volvo XC90 in de categorie Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector