Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het touchscreen van de Volvo XC90 werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het intensieve gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s bij de trend zouden blijven. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volvo XC90 zou kunnen worden ingebouwd, zijn sinds enkele jaren veel auto’s voorzien van touchscreens. Hoewel dit een zeker comfort biedt, komen met technologie ook de problemen. In dit artikel gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Volvo XC90. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken wat de voordelen zijn van een touchscreen in uw auto en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Volvo XC90 , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op de Volvo XC90

Voordat we kunnen kijken waarom het touchscreen van uw Volvo XC90 niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve aspecten ontdekken die deze apparatuur u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die welke door de producent zijn geïntegreerd en niet die welke in autocentra zijn gekocht. Op deze website staat een lijst met de voordelen en interessante eigenschappen van een touchscreen geïntegreerd in uw auto:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn auto dankzij het besturingssysteem dat in het scherm is geïntegreerd
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op de Volvo XC90 vervangen?

.

Volvo XC90 Touch Screen Problemen

We gaan nu verder met het deel dat u het meest wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volvo XC90 niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle problemen op de aanraakschermen van uw auto te identificeren. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar in dit artikel staan ​​de belangrijkste die u kunt tegenkomen:

 • Het aanraakscherm van mijn Volvo XC90 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene gevallen bij een auto met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volvo XC90 gaat aan en uit zonder uitleg: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe touchscreen Volvo XC90 te corrigeren

Na het zien waarom het touchscreen van uw Volvo XC90 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het aanraakscherm:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het waarschijnlijk een bug waar je doorheen gaat, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Vergeet niet contact op te nemen met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Volvo XC90 updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volvo XC90 wordt zonder uitleg in- en uitgeschakeld: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Wegligging problemen Volvo XC90

Als u meer handleidingen over de Volvo XC90 wenst, ga dan naar onze categorie Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector