Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op de Volvo S60?

In deze post gaan we praten over een thema dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Volvo S60 zit is noodzakelijk. In werkelijkheid heb je zonder de krik niet de mogelijkheid om je auto op te tillen en dus een wiel te verwisselen, of om toegang te krijgen tot de elementen erachter, zoals de remblokken. Om dit te bereiken, zullen we eerst de verschillende soorten krikken uitleggen, vervolgens waar de krik zich op een Volvo S60 bevindt en tot slot hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Volvo S60?

Dus beginnen we ons artikel met de verschillende soorten krikken die er zijn. In werkelijkheid zullen de meeste Volvo S60 desalniettemin worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Volvo S60 : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen ontdekt op instapmodellen, of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één scharnierende arm die zich onder de auto bevindt om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige krik voor Volvo S60 : Het gebruikt precies hetzelfde proces als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee het mogelijk is om de krik omhoog te brengen en los te draaien om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zal een stabielere krik mogelijk maken die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Volvo S60 : Dit soort krik behoort niet tot de standaarduitrusting van voertuigen, en wordt gewoonlijk alleen geleverd met een premium model of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel gemakkelijker te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Stoel zit vast Volvo S60 in positie

.

Waar is de krik op de Volvo S60?

We beginnen nu met het deel dat u zeker tot deze inhoud heeft gebracht, waar is de krik op een Volvo S60? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van het automerk en model is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Volvo S60-auto’s zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Of u nu uw Volvo S60 heeft gekocht, er een hebt uitgeleend of deze huurt, het kan zijn dat u deze informatie niet heeft. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw auto geven, deze locaties kunnen veranderen afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Volvo S60:

  • De meest eenvoudige locatie voor een krik bevindt zich in de kofferbak van uw Volvo S60. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Op een vergelijkbare, maar minder vaak voorkomende locatie bevindt uw krik zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Volvo S60 bevindt zich onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, in de meeste gevallen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
De airconditioning in mijn Volvo S60 is niet meer koud

Hoe gebruik je de krik op een Volvo S60?

Ten slotte leggen we redelijk snel uit hoe je de krik op je Volvo S60 kunt gebruiken. Of het nu gaat om het verwisselen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volvo S60, het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien ingewikkeld, maar je hoeft alleen maar een paar aanbevelingen op te volgen om je krik veilig te gebruiken:

  • Denk eraan, voordat u uw Volvo S60 opheft, de handrem in te schakelen en een versnelling om uw wielen te vergrendelen.
  • Schroef de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volvo S60 omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond komt, is dat genoeg.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo S60, aarzel dan niet om onze Volvo S60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector