Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op de Volvo S90?

In dit artikel gaan we in op een onderwerp dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Volvo S90 zit is noodzakelijk. Inderdaad, zonder de krik heb je niet de mogelijkheid om je auto op te tillen en dus een wiel te verwisselen, of om toegang te krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken. Om dit te bereiken, zullen we eerst de verschillende soorten krikken beschrijven, vervolgens waar de krik zich op een Volvo S90 bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Volvo S90?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten jacks die er zijn. Hoewel de meeste Volvo S90 over het algemeen met hetzelfde type krik worden uitgerust, zijn er nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Volvo S90 : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen geïdentificeerd op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die onder het motorvoertuig is geplaatst om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige krik voor Volvo S90 : Het gebruikt precies hetzelfde proces als de krik hierboven, dat wil zeggen een wormschroef die het mogelijk maakt om de krik omhoog te schroeven en los te draaien om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zal een stabielere krik mogelijk maken die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Volvo S90 : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op voertuigen, en wordt meestal alleen geleverd met een premium model of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Knipperlicht probleem Volvo S90, wat te doen?

.

Waar is de krik op de Volvo S90?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker tot deze inhoud heeft gebracht, waar is de krik op een Volvo S90? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van het merk en model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Volvo S90-auto’s zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Of u nu net uw Volvo S90 heeft gekocht, er een hebt uitgeleend of deze huurt, mogelijk beschikt u niet over deze informatie. We geven u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig, deze locaties kunnen mogelijk veranderen op basis van het jaar en de afwerking van uw Volvo S90:

  • De meest algemene locatie voor een krik bevindt zich in de kofferbak van uw Volvo S90. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder gebruikelijke locatie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Volvo S90 bevindt zich onder uw motorvoertuig. Als je nog steeds het reservewiel hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, over het algemeen zul je een moer moeten losschroeven om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe open je de Volvo S90 kofferbak van binnenuit?

Hoe gebruik je de krik op een Volvo S90?

Ten slotte zullen we snel beschrijven hoe je de krik op je Volvo S90 kunt gebruiken. Of het nu gaat om het verwisselen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volvo S90, de procedure blijft hetzelfde. Deze procedure lijkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Denk eraan, voordat u uw Volvo S90 opheft, de handrem in te schakelen en een versnelling om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren los van de wielen waaraan u wilt werken voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volvo S90 omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond komt, is dat genoeg.

Als je meer tutorials over de Volvo S90 wilt, ga dan naar onze Volvo S90-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector