Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op de Volvo V60?

In dit artikel gaan we een thema behandelen dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Als je een lekke band hebt, of als je je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik op een Volvo V60 zit is fundamenteel. In feite kun je zonder de krik je auto niet optillen en dus een wiel vervangen, of toegang krijgen tot de elementen erachter, zoals de remblokken bijvoorbeeld. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende soorten krikken uitleggen, vervolgens waar de krik zich op een Volvo V60 bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Volvo V60?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. In feite zullen de meeste Volvo V60 desalniettemin worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Volvo V60 : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen bepaald op instapmodellen, of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die zich onder het motorvoertuig bevindt om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige krik voor Volvo V60 : Het gebruikt precies hetzelfde proces als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee het mogelijk is om de krik omhoog te brengen en los te draaien om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zal een stabielere krik mogelijk maken die kan hef een hoger laadvermogen op.
  • De hydraulische krik voor Volvo V60 : Dit type krik behoort niet tot de standaarduitrusting van voertuigen en wordt gewoonlijk alleen geleverd met een premium model of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder moeilijk in het gebruik zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Service-lampje Volvo V60 uitschakelen

.

Waar is de krik op de Volvo V60?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker tot deze inhoud heeft gebracht, waar is de krik op een Volvo V60? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van het merk en model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Volvo V60-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Als u uw Volvo V60 net heeft gekocht of heeft uitgeleend of huurt, beschikt u mogelijk niet over deze informatie. We geven u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig, deze locaties kunnen mogelijk worden vervangen, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Volvo V60:

  • De meest eenvoudige locatie voor een krik bevindt zich in de kofferbak van uw Volvo V60. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Op een vergelijkbare, maar minder vaak voorkomende locatie bevindt uw krik zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Volvo V60 bevindt zich onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, over het algemeen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volvo V60, wat kan ik doen?

Hoe gebruik je de krik op een Volvo V60?

Ten slotte leggen we redelijk snel uit hoe je de krik op je Volvo V60 kunt gebruiken. Als het gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volvo V60, blijft de procedure vergelijkbaar. Deze procedure lijkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volvo V60 optilt, moet u ervoor zorgen dat u zowel de handrem als een versnelling inschakelt om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volvo V60 omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat voldoende.

Als u nog vragen heeft over de Volvo V60, aarzel dan niet om onze Volvo V60-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector