Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op de volvo v90?

In dit bericht gaan we in op een thema dat voor ons allemaal van pas kan komen. Of het nu komt omdat je een lekke band hebt, of je remblokken wilt vervangen, wetende waar de krik zit op een volvo v90 is essentieel. Zonder de krik heb je inderdaad niet de mogelijkheid om je auto op te tillen en daarom een ​​wiel te vervangen, of om toegang te krijgen tot de componenten erachter, zoals bijvoorbeeld de remblokken. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende soorten krik uitleggen, vervolgens waar de krik zich op een volvo v90 bevindt en tenslotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten aansluitingen voor de volvo v90?

Dus we beginnen ons artikel met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Desalniettemin zullen over het algemeen de meeste volvo v90 worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor volvo v90 : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, bevindt zich meestal op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één scharnierende arm die zich onder het motorvoertuig bevindt om het op te tillen. Dit soort krik is licht, gebruiksvriendelijk, maar u kunt er geen grote lasten mee optillen.
  • De dubbelarmige vijzel voor volvo v90 : Het gebruikt exact hetzelfde principe als de krik hierboven, dat wil zeggen, een wormschroef waarmee schroeven de krik omhoog kan brengen en losschroeven om hem te laten zakken, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm een ​​stabielere constructie mogelijk maken krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor volvo v90 : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op auto’s en wordt meestal alleen geleverd bij een premiummodel of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel gemakkelijker te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrische volvo v90 installeren?

.

Waar is de krik op de volvo v90?

We beginnen nu met het deel dat u zeker tot deze inhoud heeft gebracht, waar is de krik op een volvo v90? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Volvo V90-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor zoeken. Of u nu net uw volvo v90 heeft gekocht of er een heeft geleend, of huurt, het kan zijn dat u deze informatie niet heeft. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen mogelijk vervangen worden op basis van het jaar en de afwerking van uw volvo v90:

  • De meest eenvoudige locatie voor een krik is in de kofferbak van uw volvo v90. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Op een vergelijkbare, maar minder vaak voorkomende locatie bevindt uw krik zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke plaats voor de krik op uw volvo v90 is onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, meestal zul je een moer moeten losschroeven om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe een volvo v90 openen met een lege batterij?

Hoe gebruik je de krik op een volvo v90?

Ten slotte leggen we je snel uit hoe je de krik op je volvo v90 gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw volvo v90, de procedure blijft hetzelfde. Deze procedure lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw volvo v90 optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Schroef de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats deze onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult meestal een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw volvo v90 omhoog, doe er niet veel aan, als uw band een centimeter of XNUMX van de grond komt, is dat voldoende.

Bekijk de categorie volvo v90 voor meer tips over de volvo v90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector