Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op de Volvo Xc40?

In deze post gaan we een thema behandelen dat voor iedereen van nut kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik is op een Volvo Xc40 is fundamenteel. In werkelijkheid heb je zonder de krik niet de mogelijkheid om je auto op te tillen en daarom een ​​wiel te vervangen, of om toegang te krijgen tot de elementen erachter, zoals de remblokken bijvoorbeeld. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende soorten krik beschrijven, vervolgens waar de krik zich op een Volvo Xc40 bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krik voor de Volvo Xc40?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. In werkelijkheid, hoewel de meeste Volvo Xc40 over het algemeen met hetzelfde soort krik worden uitgerust, zijn er nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor Volvo Xc40 : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen bepaald op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één scharnierende arm die zich onder de auto bevindt om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Volvo Xc40 : Het maakt gebruik van exact hetzelfde principe als de krik hierboven, dat wil zeggen een wormschroef die het mogelijk maakt om de krik omhoog te schroeven en los te draaien om hem te laten zakken, maar het gebruik van een dubbele arm zal een stabielere krik mogelijk maken die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Volvo Xc40 : Dit soort krik is niet standaard op auto’s en wordt meestal alleen geleverd bij een premium model of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder ingewikkeld in gebruik zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Waar is de starter op Volvo Xc40?

.

Waar is de krik op de Volvo Xc40?

We beginnen nu met het deel dat u zeker naar dit bericht heeft gebracht, waar is de krik op een Volvo Xc40? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van de autoproductie en het model is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Volvo Xc40-auto’s zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor zoeken. Of u nu net uw Volvo Xc40 heeft gekocht, er een heeft gekregen of hem huurt, het kan zijn dat u deze informatie niet heeft. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw auto geven, deze locaties kunnen vervangen worden, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Volvo Xc40:

  • De meest algemene plaats voor een krik is in de kofferbak van uw Volvo Xc40. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Volvo Xc40 is onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, meestal zul je een moer moeten losschroeven om het los te kunnen maken en het reservewiel.

Hoe gebruik je de krik op een Volvo Xc40?

Ten slotte zullen we snel beschrijven hoe u de krik op uw Volvo Xc40 gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volvo Xc40, het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volvo Xc40 optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult meestal een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volvo Xc40 omhoog, doe er niet veel aan, als uw band XNUMX cm van de grond komt, is dat voldoende.
Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volvo Xc40, wat te doen?

Als je meer tutorials over de Volvo Xc40 wilt, ga dan naar onze Volvo Xc40-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector