Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op de Volvo XC60?

In dit artikel gaan we in op een onderwerp dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Volvo XC60 zit is essentieel. Inderdaad, zonder de krik heb je niet de mogelijkheid om je auto op te tillen en bijgevolg een wiel te verwisselen, of om toegang te krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken. Om dit te doen, laten we u eerst de verschillende soorten krikken zien, vervolgens waar de krik zich op een Volvo XC60 bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Volvo XC60?

Dus we beginnen ons artikel met de verschillende soorten jacks die er zijn. Hoewel de meeste Volvo XC60 over het algemeen worden uitgerust met dezelfde soort krik, zijn er nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Volvo XC60 : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen geïdentificeerd op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die zich onder het motorvoertuig bevindt om hem op te tillen. Dit type krik is licht, gebruiksvriendelijk, maar u kunt er geen grote lasten mee tillen.
  • De dubbelarmige krik voor Volvo XC60 : Het gebruikt precies hetzelfde proces als de krik hierboven, dat wil zeggen, een wormschroef die het mogelijk maakt om de krik omhoog te schroeven en los te draaien om hem te verlagen, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm het mogelijk maken om stabieler te zijn krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Volvo XC60 : Dit soort krik behoort niet tot de standaarduitrusting van auto’s, en wordt gewoonlijk alleen bij een premium model geleverd of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel gemakkelijker te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Volvo XC60?

.

Waar is de krik op de Volvo XC60?

We beginnen nu met het deel dat u zeker naar dit bericht heeft gebracht, waar is de krik op een Volvo XC60? Het lijkt misschien heel eenvoudig, maar op basis van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Volvo XC60-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u een lekvrije spray of een compressor zoeken. Of u nu uw Volvo XC60 heeft gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, het kan zijn dat u deze informatie niet heeft. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen veranderen afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Volvo XC60:

  • De meest eenvoudige locatie voor een krik is in de kofferbak van uw Volvo XC60. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele locatie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Volvo XC60 bevindt zich onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, in de meeste gevallen zul je een moer moeten losschroeven om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Volvo XC60 verbrand plastic?

Hoe gebruik je de krik op een Volvo XC60?

Ten slotte laten we je vrij snel zien hoe je de krik van je Volvo XC60 gebruikt. Of het nu gaat om het verwisselen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volvo XC60, de procedure blijft hetzelfde. Deze procedure lijkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volvo XC60 optilt, moet u eraan denken om zowel de handrem als een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren los van de wielen waaraan u wilt werken voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volvo XC60 omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat voldoende.

Als je meer handleidingen over de Volvo XC60 nodig hebt, ga dan naar onze Volvo XC60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector