Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op de volvo xc70?

In dit artikel gaan we het hebben over een onderwerp dat voor iedereen van nut kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik zit op een volvo xc70 is belangrijk. In werkelijkheid kunt u zonder de krik uw auto niet optillen en bijgevolg een wiel vervangen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken bijvoorbeeld. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de verschillende soorten krik beschrijven, vervolgens waar de krik zich op een volvo xc70 bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten aansluitingen voor de volvo xc70?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Hoewel de meeste volvo xc70 over het algemeen met hetzelfde type krik zijn uitgerust, zijn er eigenlijk nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor volvo xc70 : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, bevindt zich over het algemeen op instapmodellen of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één scharnierende arm die zich onder de auto bevindt om deze op te tillen. Dit type krik is licht, gebruiksvriendelijk, maar u kunt er geen grote lasten mee optillen.
  • De dubbelarmige vijzel voor volvo xc70 : Het maakt gebruik van exact hetzelfde principe als de krik hierboven, dat wil zeggen een wormschroef waarmee het mogelijk is om de krik omhoog te schroeven en los te draaien om hem te laten zakken, maar het gebruik van een dubbele arm zorgt voor een stabielere krik die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor volvo xc70 : Deze vorm van krik is geen standaarduitrusting op voertuigen en wordt meestal alleen geleverd bij een premiummodel of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel gemakkelijker te gebruiken zijn en een grotere lading kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn volvo xc70 ?

.

Waar is de krik op de volvo xc70?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker tot deze inhoud heeft gebracht, waar is de krik op een volvo xc70? Het lijkt misschien heel eenvoudig, maar op basis van het automerk en het model is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Volvo xc70-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor zoeken. Of u nu net uw volvo xc70 heeft gekocht, er een heeft gekregen of hem huurt, het kan zijn dat u deze informatie niet heeft. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw auto geven, deze locaties kunnen worden vervangen op basis van het jaar en de afwerking van uw volvo xc70:

  • De meest algemene plaats voor een krik is in de kofferbak van uw volvo xc70. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder gebruikelijke locatie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw volvo xc70 is onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, over het algemeen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn volvo xc70, wat te doen?

Hoe gebruik je de krik op een volvo xc70?

Ten slotte zullen we snel beschrijven hoe u de krik op uw volvo xc70 gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw volvo xc70, de procedure blijft hetzelfde. Deze procedure lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw volvo xc70 optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren los van de wielen waaraan u wilt werken voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw volvo xc70 omhoog, doe er niet veel aan, als uw band een centimeter of XNUMX van de grond komt, is dat voldoende.

Als je meer tutorials over de volvo xc70 wilt, ga dan naar onze categorie volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector