Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Volkswagen Multivan?

In dit bericht gaan we in op een thema dat voor ons allemaal van nut kan zijn. Als je een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik zit op een Volkswagen Multivan is essentieel. In feite heb je zonder de krik niet de mogelijkheid om je auto op te tillen en bijgevolg een wiel te verwisselen, of om toegang te krijgen tot de elementen erachter, zoals de remblokken bijvoorbeeld. Om dit te doen, laten we u eerst de verschillende soorten krik zien, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen Multivan bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krik voor Volkswagen Multivan?

Dus beginnen we ons artikel met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. In feite zullen echter over het algemeen de meeste Volkswagen Multivan worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor Volkswagen Multivan : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt meestal ontdekt op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één scharnierende arm die onder het motorvoertuig wordt geplaatst om het op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar stelt u niet in staat om grote lasten op te tillen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Volkswagen Multivan : Het maakt gebruik van exact hetzelfde basisprincipe als de krik die eerder is gezien, namelijk een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en het losschroeven om deze te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zal een stabielere krik mogelijk maken dat kan een hoger laadvermogen tillen.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen Multivan : Dit type krik is geen standaarduitrusting op auto’s en wordt meestal alleen geleverd bij een premiummodel of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder ingewikkeld zijn in het gebruik en een grotere last kunnen hijsen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Multivan trekt naar links, wat te doen?

.

Waar is de krik op Volkswagen Multivan?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker tot deze inhoud heeft gebracht, waar is de krik op een Volkswagen Multivan? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen Multivan-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor zoeken. Als u net uw Volkswagen Multivan heeft gekocht, er een heeft gekregen of deze huurt, beschikt u misschien niet over deze informatie. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen veranderen op basis van het jaar en de afwerking van uw Volkswagen Multivan:

  • De meest eenvoudige locatie voor een krik is in de kofferbak van uw Volkswagen Multivan. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele locatie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke plaats voor de krik van uw Volkswagen Multivan is onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, over het algemeen zul je een moer moeten losschroeven om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe de massale luchtstroomsensor op Volkswagen Multivan reinigen?

Hoe gebruik je de krik op een Volkswagen Multivan?

Tot slot laten we u snel zien hoe u de krik op uw Volkswagen Multivan gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volkswagen Multivan, de procedure blijft hetzelfde. Deze procedure lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Denk eraan om, voordat u uw Volkswagen Multivan optilt, de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volkswagen Multivan omhoog, doe er niet veel aan, als uw band een centimeter of XNUMX van de grond komt, is dat voldoende.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Multivan wilt, ga dan naar onze Volkswagen Multivan-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector