Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Volkswagen Passat 7 ?

In dit artikel gaan we in op een onderwerp dat voor iedereen nuttig kan zijn. Of het nu komt omdat je een lekke band hebt, of je remblokken wilt vervangen, wetende waar de krik zit op een Volkswagen Passat 7 is fundamenteel. In feite kunt u zonder de krik uw auto niet optillen en bijgevolg een wiel vervangen, of toegang krijgen tot de elementen erachter, zoals de remblokken bijvoorbeeld. Om dit voor elkaar te krijgen, leggen we eerst de verschillende soorten krik uit, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen Passat 7 bevindt en tot slot hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krik voor Volkswagen Passat 7?

Dus beginnen we ons artikel met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. In feite zullen de meeste Volkswagen Passat 7 echter over het algemeen worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor Volkswagen Passat 7 : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen bepaald op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één scharnierende arm die onder het motorvoertuig wordt geplaatst om het op te tillen. Dit soort krik is licht, gebruiksvriendelijk, maar u kunt er geen grote lasten mee optillen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Volkswagen Passat 7 : Het gebruikt precies hetzelfde proces als de krik hierboven, dat wil zeggen, een wormschroef waarmee schroeven de krik omhoog kan brengen en losschroeven om hem te laten zakken, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm een ​​stabielere constructie mogelijk maken krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen Passat 7 : Deze vorm van krik is geen standaarduitrusting op auto’s en wordt meestal alleen geleverd bij een premiummodel of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Passat 7

.

Waar is de krik op Volkswagen Passat 7?

We beginnen nu met het deel dat je zeker naar dit bericht heeft gebracht, waar is de krik op een Volkswagen Passat 7? Het lijkt misschien heel eenvoudig, maar op basis van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen Passat 7-auto’s worden geleverd met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor zoeken. Of u nu net uw Volkswagen Passat 7 heeft gekocht of er een heeft geleend, of huurt, het kan zijn dat u deze informatie niet heeft. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen mogelijk vervangen worden op basis van het jaar en de afwerking van uw Volkswagen Passat 7:

  • De meest basale positie voor een krik is in de kofferbak van uw Volkswagen Passat 7. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Vergelijkbare maar minder gebruikelijke positie, uw krik kan zich in uw kofferbak bevinden, maar aan de zijkant van de kofferbak, om hem te bereiken, hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke plaats voor de krik van uw Volkswagen Passat 7 is onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, vind je het onder je kofferbak, meestal moet je een moer losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Volkswagen Passat 8 ?

Hoe gebruik je de krik op een Volkswagen Passat 7?

Ten slotte zullen we vrij snel uitleggen hoe u de krik op uw Volkswagen Passat 7 gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of om de remblokken van uw Volkswagen Passat 7 te vervangen, het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volkswagen Passat 7 optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult meestal een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volkswagen Passat 7 omhoog, doe er niet veel aan, als uw band ongeveer vijf centimeter van de grond komt, is dat voldoende.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat 7 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector