Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Volkswagen Passat 8 ?

In dit bericht gaan we een onderwerp behandelen dat voor ons allemaal van nut kan zijn. Als het is omdat je een lekke band hebt, of je wilt je remblokken vervangen, wetende waar de krik zit op een Volkswagen Passat 8 is noodzakelijk. Het is duidelijk dat u zonder de krik uw auto niet kunt optillen en dus een wiel kunt verwisselen of toegang kunt krijgen tot de componenten erachter, zoals bijvoorbeeld de remblokken. Om dit te bereiken, zullen we eerst de verschillende soorten krik beschrijven, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen Passat 8 bevindt en tot slot hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krik voor Volkswagen Passat 8?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Vanzelfsprekend zullen de meeste Volkswagen Passat 8 over het algemeen worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor Volkswagen Passat 8 : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt meestal gevonden op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één scharnierende arm die onder het motorvoertuig wordt geplaatst om het op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar stelt u niet in staat om grote lasten op te tillen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Volkswagen Passat 8 : Het gebruikt exact hetzelfde basisprincipe als de krik hierboven, dat wil zeggen, een wormschroef die het mogelijk maakt om de krik omhoog te schroeven en los te draaien om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zal een stabielere krik mogelijk maken die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen Passat 8 : Dit type krik is geen standaarduitrusting op auto’s en wordt meestal alleen geleverd bij een premiummodel of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder moeilijk te gebruiken zijn en een grotere lading kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Passat 7 vervangen?

.

Waar is de krik op Volkswagen Passat 8?

We beginnen nu met het deel dat absoluut gedaan is, je komt naar dit bericht, waar is de krik op een Volkswagen Passat 8? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen Passat 8-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor zoeken. Als u net uw Volkswagen Passat 8 heeft gekocht, er een heeft gekregen of deze huurt, beschikt u wellicht niet over deze informatie. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen veranderen afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Volkswagen Passat 8:

  • De meest basale positie voor een krik is in de kofferbak van uw Volkswagen Passat 8. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder gebruikelijke positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke plaats voor de krik van uw Volkswagen Passat 8 is onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, meestal moet je een moer losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Volkswagen Passat vervangen ?

Hoe gebruik je de krik op een Volkswagen Passat 8?

Ten slotte zullen we snel beschrijven hoe u de krik op uw Volkswagen Passat 8 gebruikt. Als het gaat om het vervangen van uw wiel of om de remblokken van uw Volkswagen Passat 8 te vervangen, blijft het proces hetzelfde. Dit proces lijkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volkswagen Passat 8 optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Draai de wielmoeren los van de wielen waaraan u wilt werken voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin uw krik op te tillen (ongeveer 20 centimeter) en plaats deze onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult meestal een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te positioneren.
  • Breng uw Volkswagen Passat 8 omhoog, doe er niet veel aan, als uw band ongeveer vijf centimeter van de grond komt, is dat voldoende.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat 8 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector