Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Volkswagen Scirocco?

In dit bericht gaan we in op een thema dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Of het nu komt omdat je een lekke band hebt, of je remblokken wilt vervangen, wetende waar de krik is op een Volkswagen Scirocco is fundamenteel. In feite kunt u zonder de krik uw auto niet optillen en daarom een ​​wiel vervangen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals bijvoorbeeld de remblokken. Om dit te doen, laten we u eerst de verschillende soorten krik zien, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen Scirocco bevindt en tenslotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krik voor Volkswagen Scirocco?

Dus beginnen we ons artikel met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. In feite zullen echter over het algemeen de meeste Volkswagen Scirocco worden uitgerust met hetzelfde type krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor Volkswagen Scirocco : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen geïdentificeerd op instapmodellen of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één scharnierende arm die onder het motorvoertuig wordt geplaatst om het op te tillen. Dit type krik is licht, gebruiksvriendelijk, maar u kunt er geen grote lasten mee optillen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Volkswagen Scirocco : Het gebruikt precies hetzelfde proces als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee het mogelijk is om de krik omhoog te brengen en los te draaien om hem te verlagen, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm een ​​stabielere werking mogelijk maken krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen Scirocco : Dit soort krik behoort niet tot de standaarduitrusting van auto’s, en wordt gewoonlijk alleen geleverd met een premium model of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger in het gebruik zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Ruitenwisser vast op Volkswagen Scirocco

.

Waar is de krik op Volkswagen Scirocco?

We beginnen nu met het deel dat je absoluut naar deze post heeft gebracht, waar is de krik op een Volkswagen Scirocco? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen Scirocco-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor zoeken. Of u nu net uw Volkswagen Scirocco heeft gekocht of er een heeft gekregen of huurt, het kan zijn dat u deze informatie niet heeft. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen mogelijk vervangen worden, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Volkswagen Scirocco:

  • De meest basale positie voor een krik is in de kofferbak van uw Volkswagen Scirocco. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke plaats voor de krik van uw Volkswagen Scirocco is onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, vind je het onder je kofferbak, meestal moet je een moer losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe de handrem op Volkswagen Scirocco afstellen?

Hoe gebruik je de krik op een Volkswagen Scirocco?

Ten slotte laten we u snel zien hoe u de krik op uw Volkswagen Scirocco gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volkswagen Scirocco, de procedure blijft hetzelfde. Deze procedure lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volkswagen Scirocco optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Schroef de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult meestal een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volkswagen Scirocco omhoog, doe er niet veel aan, als uw band een centimeter of XNUMX van de grond komt, is dat voldoende.

Om meer tips over de Volkswagen Scirocco te ontdekken, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Scirocco.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector