Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Volkswagen T-roc?

In dit artikel gaan we in op een onderwerp dat voor ons allemaal nuttig kan zijn. Als je een lekke band hebt, of als je je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik zit op een Volkswagen T-roc is essentieel. In feite kunt u zonder de krik uw auto niet optillen en daarom een ​​wiel vervangen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals bijvoorbeeld de remblokken. Om dit te doen, laten we u eerst de verschillende soorten krik zien, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen T-roc bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krik voor Volkswagen T-roc?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. In feite zullen echter over het algemeen de meeste Volkswagen T-rocs worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor Volkswagen T-roc : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, wordt meestal gevonden op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één scharnierende arm die onder de auto wordt geplaatst om deze op te tillen. Dit soort krik is licht, gebruiksvriendelijk, maar u kunt er geen grote lasten mee optillen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Volkswagen T-roc : Het gebruikt precies hetzelfde principe als de krik hierboven, dat wil zeggen, een wormschroef waarmee het mogelijk is om de krik op te schroeven en los te draaien om hem te laten zakken, maar het gebruik van een dubbele arm zorgt voor een stabielere krik die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen T-roc : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op voertuigen, en wordt meestal alleen geleverd met een premium model of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder moeilijk te gebruiken zijn en in staat zijn om een ​​grotere last op te tillen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen T-roc?

.

Waar is de krik op Volkswagen T-roc?

We zullen nu beginnen met het deel dat u absoluut naar dit artikel hebt gebracht, waar is de krik op een Volkswagen T-roc? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van het automerk en -model is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen T-roc-auto’s worden geleverd met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor vinden. Als u net uw Volkswagen T-roc heeft gekocht of er een heeft geleend, of huurt, beschikt u misschien niet over deze informatie. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw auto geven, deze locaties kunnen worden vervangen op basis van het jaar en de afwerking van uw Volkswagen T-roc:

  • De meest basale positie voor een krik is in de kofferbak van uw Volkswagen T-roc. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele positie: uw krik mag in uw kofferbak zitten, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke plaats voor de krik van uw Volkswagen T-roc is onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, over het algemeen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.

Hoe gebruik je de krik op een Volkswagen T-roc?

Ten slotte laten we u vrij snel zien hoe u de krik op uw Volkswagen T-roc gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volkswagen T-roc, het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volkswagen T-roc optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Schroef de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volkswagen T-roc omhoog, doe er niet veel aan, als uw band ongeveer vijf centimeter van de grond komt, is dat voldoende.
Weiterlesen:
Injectieprobleem Volkswagen T-roc, wat te doen?

Wanneer u nog vragen heeft over de Volkswagen T-roc, aarzel dan niet om onze Volkswagen T-roc categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector