Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Volkswagen Tiguan?

In dit artikel gaan we het hebben over een onderwerp dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Als je een lekke band hebt, of als je je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik op een Volkswagen Tiguan zit is belangrijk. Inderdaad, zonder de krik kun je je auto niet optillen en dus een wiel vervangen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken bijvoorbeeld. Om dit te bereiken, zullen we eerst de verschillende soorten krikken uitleggen, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen Tiguan bevindt en tot slot hoe je de krik op je auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Volkswagen Tiguan?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Desalniettemin zullen de meeste Volkswagen Tiguan over het algemeen worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Volkswagen Tiguan : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, is over het algemeen te vinden op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die onder de auto is geplaatst om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige krik voor Volkswagen Tiguan : Het gebruikt precies hetzelfde proces als de krik die eerder werd gezien, dat wil zeggen een wormschroef die het mogelijk maakt om de krik omhoog te schroeven en los te draaien om hem te verlagen, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm het mogelijk maken om een ​​meer te hebben stabiele krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen Tiguan : Dit type krik behoort niet tot de standaarduitrusting van voertuigen en wordt gewoonlijk alleen bij een premium model geleverd of in autocentra gekocht. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel gemakkelijker te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden in mijn Volkswagen Tiguan

.

Waar is de krik op Volkswagen Tiguan?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker naar dit artikel heeft gebracht, waar is de krik op een Volkswagen Tiguan? Het lijkt misschien heel eenvoudig, maar op basis van het automerk en model is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen Tiguan-voertuigen worden geleverd met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Als u uw Volkswagen Tiguan net hebt gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, beschikt u mogelijk niet over deze informatie. We geven u de verschillende locaties van de krik op uw auto, deze locaties kunnen worden vervangen op basis van het jaar en de afwerking van uw Volkswagen Tiguan:

  • De meest voorkomende positie voor een krik is in de kofferbak van je Volkswagen Tiguan. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Volkswagen Tiguan bevindt zich onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, over het algemeen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel van mijn Volkswagen Tiguan?

Hoe gebruik je de krik op een Volkswagen Tiguan?

Ten slotte leggen we snel uit hoe je de krik op je Volkswagen Tiguan gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volkswagen Tiguan, het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar je hoeft alleen maar een paar aanbevelingen op te volgen om je krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volkswagen Tiguan optilt, moet u eraan denken om zowel de handrem als een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volkswagen Tiguan omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat genoeg.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Tiguan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector