Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Volkswagen Touareg?

In dit artikel gaan we het hebben over een thema dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Of het nu komt omdat je een lekke band hebt, of je remblokken wilt vervangen, wetende waar de krik is op een Volkswagen Touareg is noodzakelijk. Zonder de krik kunt u uw auto zelfs niet optillen en bijgevolg een wiel vervangen, of toegang krijgen tot de elementen erachter, zoals bijvoorbeeld de remblokken. Om dit te bereiken, zullen we eerst de verschillende soorten krik beschrijven, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen Touareg bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krik voor Volkswagen Touareg?

Dus we beginnen ons artikel met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Hoewel de meeste Volkswagen Touareg over het algemeen met hetzelfde soort krik worden uitgerust, zijn er in feite nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor Volkswagen Touareg : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, bevindt zich over het algemeen op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die onder het motorvoertuig wordt geplaatst om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Volkswagen Touareg : Het gebruikt exact hetzelfde principe als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee het mogelijk is om de krik omhoog te brengen en los te draaien om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zorgt voor een stabielere krik die kan hef een hoger laadvermogen op.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen Touareg : Deze vorm van krik is geen standaarduitrusting op voertuigen en wordt meestal alleen geleverd bij een premiummodel of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder ingewikkeld in gebruik zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen Touareg blijft branden, wat te doen?

.

Waar is de krik op Volkswagen Touareg?

We zullen nu beginnen met het deel dat je zeker naar dit bericht heeft gebracht, waar is de krik op een Volkswagen Touareg? Het lijkt misschien heel eenvoudig, maar afhankelijk van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen Touareg-auto’s zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor zoeken. Of u nu net uw Volkswagen Touareg heeft gekocht of er een heeft gekregen of huurt, het kan zijn dat u deze informatie niet heeft. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen mogelijk vervangen worden, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Volkswagen Touareg:

  • De meest algemene plaats voor een krik is in de kofferbak van uw Volkswagen Touareg. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke plaats voor de krik van uw Volkswagen Touareg is onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, over het algemeen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Aarzeling tijdens acceleratie Volkswagen Touareg

Hoe gebruik je de krik op een Volkswagen Touareg?

Ten slotte zullen we snel beschrijven hoe u de krik op uw Volkswagen Touareg gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volkswagen Touareg, de procedure blijft hetzelfde. Deze procedure lijkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Denk eraan om, voordat u uw Volkswagen Touareg optilt, de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Schroef de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volkswagen Touareg omhoog, doe er niet veel aan, als uw band een centimeter of XNUMX van de grond komt, is dat voldoende.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Touareg nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector