Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Volkswagen Touran 2 ?

In dit artikel gaan we het hebben over een thema dat voor ons allemaal van pas kan komen. Of het nu komt omdat je een lekke band hebt, of je remblokken wilt vervangen, wetende waar de krik zit op een Volkswagen Touran 2 is noodzakelijk. Zonder de krik kunt u uw auto inderdaad niet optillen en bijgevolg een wiel vervangen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals bijvoorbeeld de remblokken. Om dit te doen, leggen we eerst de verschillende soorten krik uit, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen Touran 2 bevindt en tot slot hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krik voor Volkswagen Touran 2?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Over het algemeen zullen de meeste Volkswagen Touran 2 inderdaad worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor Volkswagen Touran 2 : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, is over het algemeen te vinden op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die onder het motorvoertuig wordt geplaatst om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Volkswagen Touran 2 : Het gebruikt precies hetzelfde principe als de krik hierboven, dat wil zeggen, een wormschroef waarmee schroeven de krik omhoog kan brengen en losschroeven om hem te laten zakken, maar het gebruik van een dubbele arm zorgt voor een stabielere krik die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen Touran 2 : Dit type krik is geen standaarduitrusting op auto’s en wordt meestal alleen geleverd bij een premiummodel of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Touran

.

Waar is de krik op Volkswagen Touran 2?

We zullen nu beginnen met het deel dat je zeker naar deze post heeft gebracht, waar is de krik op een Volkswagen Touran 2? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen Touran 2-auto’s worden geleverd met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor zoeken. Of u nu net uw Volkswagen Touran 2 heeft gekocht of er een heeft geleend, of huurt, het kan zijn dat u deze informatie niet heeft. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen mogelijk vervangen worden op basis van het jaar en de afwerking van uw Volkswagen Touran 2:

  • De meest basale positie voor een krik is in de kofferbak van uw Volkswagen Touran 2. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder gebruikelijke positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke plaats voor de krik van uw Volkswagen Touran 2 is onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, in de meeste gevallen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Kofferbak vastgelopen op Volkswagen Touran 3, wat kan ik doen?

Hoe gebruik je de krik op een Volkswagen Touran 2?

Tot slot leggen we snel uit hoe u de krik op uw Volkswagen Touran 2 gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of om de remblokken van uw Volkswagen Touran 2 te vervangen, het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volkswagen Touran 2 optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Schroef de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volkswagen Touran 2 omhoog, doe er niet veel aan, als uw band een centimeter of XNUMX van de grond komt, is dat voldoende.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran 2 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector